tv4play logo

Fångarna på fortet

SÄSONGSPREMIÄR 16 AUGUSTI! Gunde Svan och Agneta Sjödin leder kändislag genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet.

Se programmet teckenspråkstolkat här

Rättigheter: Kan ses utomlands

Säsong 17 - 7 avsnitt

Fångarna på fortet del 1 - Vintersport

Säsonsstart. Det är återigen dags för utmanande celler, hisnande äventyr och kluriga gåtor. Victor Öhling Norberg, Anitha Schulman och Ann Söderlund möter Daniel Bodin, Josefine Öqvist och Cecilia ”Amazon” Benjaminson i en nervkittlande duell på fortet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Fångarna på fortet del 2 - Laila vs Viktor

Det är dags för Viktor Frisk, Ida Warg och Oliver Rytting att möta Laila Bagge, Liam Pitts och Daniel Norberg i en stenhård kamp på fortet. Kampen kan börja!

Tillgängligt: 30+ dagar till

Fångarna på fortet del 3 - Dramakampen

Nu är det Johannes Brost, Jarmo Mäkinen och Tobias Perssons tur att inta Fort Boyard. De tävlar mot Ellen Bergström, Pia Johansson och Emma Knyckare i en rafflande omgång.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Fångarna på fortet del 4 - Barnens favoriter

Kampen på fortet fortsätter och nu är det äntligen dags för Sean Banan, Tess Merkel Solomons och Kenny Solomons att möta Freddie Svensson, Sandra Dahlberg och Christian ”Kicken” Lundqvist.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Fångarna på fortet del 5 - Pranks

Det blir en rejäl fight när kärleksparet Joakim Lundell och Jonna Lundell ställs öga mot öga på Fort Boyard. Joakim Lundell, Mikaela Laurén och Kristjan Lootus möter Jonna Lundell, Klara Svensson och Kevin Walker.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Fångarna på fortet del 6 - Hollywoodkampen

Stjärnglans och Hollywoodkamp när Maria Montazami, Nicholas Montazami och Hanna Montazami möter Gunilla Persson, Erika Persson och Daniel Paris på Fort Boyard. Spänning och dramatik väntar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Fångarna på fortet del 7 - Dramaqueen

Säsongsavslutning. Spänning, skratt och nervositet när det är dags för en spännande avslutning på Fort Boyard. Anna Toledano Book, Felicia Book och Mikael Hollsten möter Runar Sögaard, Amadeus Sögaard och Sabina Dalfjäll i en sista kamp på fortet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar