tv4play logo

False Flag

Fem israeliska medborgare vaknar upp en morgon och inser att de är huvudföremål för en massiv utredning av en internationell spionaffär. Irans försvarsminister har försvunnit under ett hemligt uppdrag i Moskva och de påstås ligga bakom kidnappningen.

Säsong 1 - 8 avsnitt

False Flag del 1

2 januari 2020 · 36m 7s

Seriestart. Den ryska underrättelsetjänsten hittar en video som visar hur fem israeler kidnappar Irans försvarsminister i Moskva. Fyra av de fem misstänkta anhålls direkt, medan den femte, Sean Tilson, fortfarande är på fri fot.

False Flag del 2

2 januari 2020 · 44m 7s

Ethan förhör de fyra misstänkta. Ben Rafael och Emma Lipman förnekar all inblandning. Natalie Elfassia vägrar att prata och Asia Brindich framstår som helt oskyldig. Sean Tilson lyckas smita undan och blir utmålad som huvudmisstänkt.

False Flag del 3

3 januari 2020 · 44m 10s

Irans försvarsminister förnekar i en nyhetsvideo att han har blivit kidnappad. De misstänkta släpps fria, men befinner sig fortfarande under övervakning. Natalie Elfassia tar i hemlighet kontakt med Sean som ber henne om en riskfylld tjänst.

False Flag del 4

3 januari 2020 · 45m 15s

I nya förhör medger Natalie att hon ägnat sig åt penningtvätt. Dock förnekar hon tidigare kännedom om att Sean varit en av mottagarna. Ethan beslutar sig för att använda Natalie som lockbete i ett försök att komma åt Sean.

False Flag del 5

4 januari 2020 · 50m 51s

Sean blir osäker på Gabi Silvers motiv och överger hans hus. Ethan flyger till Moskva där han gör en avgörande upptäckt. Emma Lipman och Benny Raphael försöker fly när de får veta att polisen ännu en gång är ute efter dem.

False Flag del 6

4 januari 2020 · 43m 3s

Natalies fästman Yuval hjälper Benny och Emma att fly. De varnar Asia och söker gemensamt skydd i en övergiven stuga där Emmas granne Yonatan, en excentrisk programmeringsexpert, gör dem sällskap. Samtidigt lyckas Sean spåra upp deras gömställe.

False Flag del 7

4 januari 2020 · 43m 50s

Spänningarna i stugan fortsätter att växa. Asia bråkar med alla och ger sig av till en isolerad plats med Sean, utan att känna till hans koppling till hennes bror. Jonatan hittar i sin tur minnesstickan som visar sig innehålla oväntade bevis.

False Flag del 8

5 januari 2020 · 40m 11s

Säsongsavslutning. Yonatan är allvarligt skadad och Benny övertalar Sean om att fly. De övriga i gänget arresteras och förbereds för utlämning till Ryssland. Samtidigt inser Ethan hur alla pusselbitar hänger ihop och bestämmer sig för att agera.