tv4play logo

Farmen - Norge

Långt bort från moderniteter ska en udda grupp människor, isolerade från omvärlden, driva en gård som man gjorde för 100 år sedan. Förutom att driva gården kämpar de mot varandra tills bara en står kvar som vinnare.

Säsong 14 - 65 avsnitt

Farmen Norge del 1

Säsongsstart. Förväntansfulla deltagare anländer till gården. För vissa är gårdslivet är helt ny upplevelse och de vet inte vad de ska förvänta sig. Två av deltagarna bär på en hemlighet och nervositeten är stor när säsongens första storbonde utses.

Farmen Norge del 2

Farmarna har ont om mat vilket skapar irritation i gruppen. Storbonden fattar ett taktiskt beslut om vem som ska bli förstekämpe och den utvalde har svårt att acceptera beslutet. Programledaren Gaute ger oss även en inblick i Finnskogens historia.

Farmen Norge del 3

Vem blir den förste deltagaren att lämna farmen? Det är dags för andrekämpeval och flera känner sig utsatta. Valet överraskar dock deltagarna och resulterar i en nervkittlande kamp. Samtidigt arbetar farmarna på in i det sista med uppdragen.

Torpet - Norge del 1

Säsongsstart. Två tidigare farmen-deltagare möts på Torpet. De konstaterar snabbt att de är oeniga om det mesta och irritationen växer. Frågan de båda ställer sig är dock varför det finns tre sängar när de bara är två deltagare

Torpet - Norge del 2

Ytterligare en farmen-veteran anländer till Torpet. På gården finns det mycket att göra men det visar sig vara svårt för deltagarna att komma igång med arbetet då de inte lyckas enas om arbetsfördelningen.

Torpet - Norge del 3

På gården är stämningen irriterad och det råder diskussion kring könsnormer. Det är en varm dag och en av torparna vill ta sig en simtur, något som inte alla verkar tycka är passande.

Torpet - Norge del 4

En ny dag väntar för torparna. På farmen har det varit kamp i tinget vilket innebär att en ny deltagare är på väg till torpet. Frågan är om den nya deltagaren kommer få ett trevligt mottagande eller inte?

Torpet - Norge del 5

En ny torpare har anlänt, men det finns bara plats för tre deltagare på gården. Samtidigt fortsätter debatten kring vem som ska ansvara för de tunga uppgifterna på gården.

Farmen Norge del 4

Första veckan på farmen har passerat och en ny storbonde ska väljas. Bristen på mat kvarstår men trots den dåliga stämningen har det uppstått kärlek på gården. Och det är inte bara det nya kärleksparet som har ett gott öga för varandra.

Farmen Norge del 5

Ny dag – nya intriger. Farmarna är irriterade och det råder dålig stämning på gården. En av deltagarna känner sig utanför och har svårt att hålla känslorna i styr. Storbonden utser en förstekämpe men valet är långt ifrån självklart.

Torpet - Norge del 6

Det är dags för kamp på torpet. Båda kämparna är nervösa men har samtidigt en stark tilltro till sig själva. Det är små marginaler som skiljer när det sedan står klart vem som tvingas lämna gården.

Torpet - Norge del 7

En av torparna tappar humöret och ger de andra en rejäl utskällning. Samtidigt börjar det bli knapert med mat vilket inte förbättrar situationen. Torparna håller tummarna för att mentorn kommer komma med en belöning under dagens besök.

Säsong 13 - 33 avsnitt