tv4play logo

Fartblinda del 8 - Elefanterna, säsong 1

Säsong 1 - 8 avsnitt

Fartblinda del 1 - Q3

18 december 2019 · 42m 42s

Seriestart. Ekonomireportern Bea har lovat sig själv att inte blanda jobb och privatliv, men lyckas inte värja sig när hon blir förälskad i den charmige bankdirektören Peder. Plötsligt får hon ett tips om att just hans bank döljer stora problem.

Fartblinda del 2 - MMV

18 december 2019 · 44m 3s

Beas undersökningar tyder på att tipset stämmer. Trots att hon brottas med samvetskval gräver hon vidare, men i sin iver att få fram sanningen går Bea över gränsen. Samtidigt förstår Peder att Bea har gått bakom hans rygg.

Fartblinda del 3 - All In

18 december 2019 · 43m 40s

Med hjälp av Adam får Bea fram dokument som kan bevisa att ST-banken fifflar. Peder gör allt för att ordna upp bankens problem innan det är för sent, men tradingchefen Henrik tar för stora risker och problemen blir bara värre.

Fartblinda del 4 - Farkas

18 december 2019 · 43m 58s

Bea lyckas tolka dokumenten som visar att banken övervärderat sina tillgångar med två miljarder, men stöter plötsligt på motstånd. Thulin har lovat att hjälpa Peder för att lösa sina akuta ekonomiska problem.

Fartblinda del 5 - Jakten

18 december 2019 · 44m 11s

Peder försöker förgäves att stoppa Beas avslöjande och ST-banken avvecklar sin tradingavdelning för att blidka sina kritiker. Otto får Peder att utse Henrik till syndabock, men det hindrar inte Finansinspektionen från att inleda en utredning.

Fartblinda del 6 - 48 timmar

18 december 2019 · 43m 42s

Finansinspektionens utredning leder till att banken förlorar tillståndet och Peder ser bara ett sätt att rädda banken från konkurs. En försäljning måste till innan helgens slut, annars riskerar Adam och de andra anställda att bli ruinerade.

Fartblinda del 7 - Avsked

18 december 2019 · 43m 1s

Bea plågas av skuldkänslor och efter ett återfall med Peder bestämmer hon sig för att lämna journalistiken. Ekobrottsmyndigheten startar en förundersökning och Otto skickar Waltin för att få tag på ett inspelat samtal som inte får läcka ut.

Spelas nu

Fartblinda del 8 - Elefanterna

18 december 2019 · 44m 11s

Säsongsavslutning. Bea återvänder till jobbet för att ta reda på vad som hänt med Henrik och hennes efterforskningar pekar mot Otto. Otto, som känner hur snaran dras åt, ger i uppdrag åt Waltin att stoppa Bea för gott.