Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Trailer Finaste Familjen säsong 3

Säsong 3 - 7 avsnitt

Finaste familjen del 7

Barnen tillbringar alldeles för mycket tid vid sina skärmar, så Magnus och Johanna beslutar om skärmförbud. Något som visar sig få oanade konsekvenser. Michelle har börjat dejta tech-miljardären Mick men det är dock något inte som riktigt stämmer.

Finaste familjen del 6

Att ha en diagnos är en superkraft, så Ann bestämmer sig för att det är precis det Magnus har. Frank och Rolf fyller år så Tessan och Johanna ordnar ett klassiskt hemmakalas. Men barnens alla allergier ställer till det i matlagningen.

Finaste familjen del 5

Det är dags för städning i bostadsområdet och Magnus blir containeransvarig. Ett uppdrag som visar sig bli svårare än väntat. Samtidigt saknas pengar för att ta Tilde och Frank till Legoland, men hjälp ser ut att komma från ett oväntat håll.

Finaste familjen del 4

De fina Östermalmsdamerna verkar alla ha hund och Ann vill inte vara sämre. Men att ha hund visar sig vara tuffare än hon trott. Michelle hittar sin snygga granne på Tinder och Kenny erbjuder sig att hjälpa till med renoveringen i Franks rum.

Finaste familjen del 3

Kenny är för tuff som fotbollstränare och föräldrarna vill att Magnus tar över. Magnus mjukare ledarstil uppskattas till en början, men frågan är om det håller i sig? Göran avbokar sin operation mot Anns vilja vilket gör att hon väljer att hämnas.

Finaste familjen del 2

Magnus har motvilligt blivit Kennys personliga tränare. Johanna är ny klassförälder men Tessan gör uppdraget svårare är planerat. Birgitta skryter som vanligt över sitt barnbarn och Ann vill inte vara sämre själv.

Finaste familjen del 1

Säsongsstart. Magnus och Johanna har flyttat till Jakobsberg, något som Ann är allt annat än nöjd med. I och med flytten har paret stiftat nya bekantskaper, däribland de energiska grannarna Kenny och Tessan som gärna kommer över i tid och otid.