tv4play logo

Five Bedrooms

Australisk dramaserie från 2019. Ainsley, Harry, Liz, Ben och Lachlan längtar alla efter att bli kvitt ensamheten. De träffas för första gången på en bröllopsfest. Några flaskor champagne senare har de bestämt sig för att flytta ihop.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Five bedrooms del 1 - Five owners

Seriestart. Ainsley, Harry, Liz, Benand och Lachlan hamnar vid samma bord på ett bröllop. De kommer från olika bakgrund, men alla har tröttnat på att vara ensamma. Flera flaskor champagne senare har de bestämt sig för att flytta ihop.

Five bedrooms del 2 - Twenty Guests

Lachlan har flyttat ut. Heather lämnar sin familj och tar hans plats i huset. Efter inflyttningsfesten ångrar hon sig och bestämmer sig för att knalla hem. Ben gör henne sällskap, men det slutar med att Heathers man misstar dem för inbrottstjuvar.

Five bedrooms del 3 - Three Millimetres

Ben trivs som fisken i vattnet i sitt nya hem. Men hans levnadsvanor uppskattas inte av övriga husägare. Och när han plötsligt börjar strutta runt helt naken i huset är övriga beredda att kasta ut honom. Ainsley kommer dock till undsättning.

Five bedrooms del 4 - Zero Dollars

Liz upptäcker att hennes tv blivit stulen och kaos uppstår i huset. Grannen Pete, som är polis tar tag i fallet. Han är dock mer intresserad av att flörta med Harry. Och snart avslöjar Liz att den stulna tv:n är det minsta av hennes problem.

Five bedrooms del 5 - Five Lies

När Pete får veta att Harry ljugit om deras förhållande, hotar han med att göra slut. Trots rädslan för sin mammas reaktion beslutar sig Harry för att komma ut. Det blir lättare sagt än gjort.

Five bedrooms del 6 - Fifty Years

Heather vill att hennes 50-årsdag ska passera obemärkt förbi. Det tycker inte hennes kompisar i huset som planerar en stor överraskningsfest. Till råga på allt får hon reda på att hennes man dejtar receptionisten på jobbet.

Five bedrooms del 7 - Four Meats

Ben försöker förbättra sin relation till Mia och bestämmer sig för att ställa till med en riktig familjemiddag i huset. Paella står på menyn och alla är på plats. Men middagen blir inte riktigt så trevlig som han önskat.

Five bedrooms del 8 - One Bid

Säsongsavslutning. Harry tar mod till sig och berättar för Manju om kärleken till Pete, bara för att upptäcka att Pete inte alls är den han trodde. Ett år har gått och det har blivit dags att sälja huset, men några får kalla fötter.