tv4play logo

Fixer Upper

Fixarproffsen Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och i behov av upprustning. Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån köparens budget.

Säsong 1 - 7 avsnitt

Fixer upper del 12 - Baby Boomers Buy Fixer Upper

Chip och Joanna hjälper Marla Hendricks att hitta ett hem till henne och hennes nye make. De söker efter ett boende som passar deras livsstil och nu är det upp till paret Gains att hitta det de letar efter.

Fixer upper del 11 - Missionaries Retreat in Waco

Heather, Andrew och Steven McCall ber paret Gains om hjälp att hitta ett ställe till sina föräldrar. De är missionärer och ansvarar för ett barnhem i Uganda. Nu behöver de ett ställe där den kan bo när de kommer hem på besök.

Fixer upper del 10 - Client Rebuilds After Tragedy

Carolyn Muska förlorade både sitt hem och sin man i en förödande explosion. Nu vill hon börja om på nytt och Chip och Joanna visar henne tre hus i hennes hemstad.

Fixer upper del 9 - Physicians Seek Farmhouse

Chip och Joanna är i Robinson i Texas där de söker efter en gård till sina klienter Rebecca och Joel Mahan. Paret har redan tre barn och planerar att adoptera flera fosterbarn så de behöver mer utrymme.

Fixer upper del 7 - Couple Reach for Unreachable

Rachel och Andrew Erwin ber om hjälp att hitta ett hem i Viking Hills där det sällan finns objekt till försäljning. Men det stoppar inte Chip och Joanna som är fast beslutna att hitta det familjen söker.

Fixer upper del 6 - Texas Family Returns to Roots

Chip och Joanna visar tre hem för John och Magie Bowman utanför Waco i Texas. Förhoppningen är att de ska hitta något som faller dem i smaken och som passar deras budget.

Fixer upper del 5 - New Home New Life for Mom

Chip och Joanna tar med ensamstående mamman Karla Griffis till Castle Crest bostadsområde i Waco. Efter en svår skilsmässa är Karla nu redo att gå vidare från den tuffaste tiden i sitt liv och starta om på nytt.