Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Fixer upper del 9, säsong 4

Säsong 4 - 6 avsnitt

Fixer upper del 14

Säsongsavslutning. Ett par från Kalifornien har hittat ett hus i Crawford, Texas, men det är långt från deras drömhem. Nu de ställer sitt hopp till Chip och Joanna som ställs inför en tuff utmaning att uppfylla parets önskemål.

Fixer upper del 13

Jenny och Ramil söker efter ett hus med fyra sovrum och en stor tomt och paret Gains visar dem flera olika fastigheter. När de väl bestämt sig ställs Joanna inför utmaningen att uppfylla parets önskemål om ett rustikt hem i italiensk stil.

Fixer upper del 12

Jordan och Rachel drömmer om att flytta ut på landet med sina tre barn och tar hjälp av Chip och Joanna. De hittar det perfekta stället men huset är inte mycket att ha så paret Gains ställs inför sin största utmaning hittills.

Fixer upper del 11

Will och Lauren tar hjälp av Joanna och Chip att skapa deras drömhem. Men de har en liten budget och Chip och Joanna måste vara väldigt kreativa för att kunna uppfylla parets önskemål.

Fixer upper del 10

Mary och Dustyn söker efter ett hem med fyra sovrum och en stor trädgård till sin familj i Waco. Joanna och Chip visar dem två likvärdiga hus och det blir ett svårt beslut för Mary och Dustyn så de tar hjälp av barnen.

Spelas nu

Fixer upper del 9

Chips och Joannas vän Brett har en dröm om att bo på en husbåt och tar hjälp av paret. Det blir en tuff utmaning för Chip och Joanna med en tight budget och litet utrymme att designa något de aldrig gjort tidigare.

Säsong 1 - 8 avsnitt