Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Fixer upper

Här får personer som är intresserade av att köpa renoveringsobjekt hjälp med att både hitta dem och att renovera dem. Streama Fixer upper reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 9 avsnitt

Fixer upper del 9

Ett nygift par vill köpa sitt första gemensamma hus och tar hjälp av Chip och Joanna. Frågan är om de kommer lyckas hitta något inom parets budget.

Fixer upper del 8

Sterling och Casey har ärvt en ranch med ett hus som stått övergivet i tio år. Nu hoppas de på att Chip och Joanna ska kunna renovera huset så att de kan bo där.

Fixer upper del 7

Familjen Meeks hoppas på att hitta ett hem med stora landytor så att deras barn får växa upp i en lantlig miljö. Frågan är om Chip och Joanna kommer lyckas uppfylla deras krav.

Fixer upper del 6

Familjen McKenzies söker efter ett hus som ligger nära deras kyrka, barnens skola och mataffärer. Chip och Joanna hjälper dem att hitta en fastighet med öppna ytor och mycket lekutrymmen till deras tre barn.

Fixer upper del 5

Chip och Joanna ser tillbaka på de tre säsongerna och sina favorithus. Det bjuds också på aldrig tidigare visade foton och bloopers.

Fixer upper del 4

Joanna försöker övertyga Chip om att de ska förvandla ett viktorianskt hus till ett bed and breakfast. Hennes vision är att de ska få det klart till jul för att kunna fira högtiden där med sina familjer.

Fixer upper del 3

En familj på fyra personer söker efter ett renoveringsobjekt som de kan förvandla till sitt drömhem. Frågan är om Chip och Joanna kan lyckas hitta det de söker.

Fixer upper del 2

Lori och Baron bor i Houston men vill köpa ett hus i Waco med hopp om att deras 12-åriga son ska vilja flytta dit någon gång i framtiden.

Fixer upper del 1

Säsongsstart. Familjen Dansby bor i Hillsboro men deras hus börjar nu bli för litet och de behöver köpa något större. Chip och Joanna visar dem tre fastigheter som uppfyller familjens krav.

Säsong 2 - 13 avsnitt

Vi tror du gillar