Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Fotbollslabbet

Glöm magkänsla och gissningar. Fotbollslabbet är programmet som med avancerad statistik och artificiell intelligens ger nya perspektiv på stora snackisar i fotbollsvärlden. Programledare: Gusten Dahlin. Experter: Hasse Backe och Ola Lidmark.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Hela program - 36 avsnitt

Fotbollslabbet del 11 - Ajax favoriter mot Tottenham

Se senaste avsnittet av Fotbollslabbet. Panelen går igenom Ajax uppvisning mot Juventus, Ola har grottat ned sig i en tittarfråga, och vi frågar oss hur starka Djurgården blir den här säsongen.

Siffrorna bakom Robin Olsens säsong: "Han får för mycket skit"

Se senaste avsnittet av Fotbollslabbet!

Fotbollslabbet del 9 - Hur ser Robin Olsens siffror ut i Roma?

Hur ser Robin Olsens siffror ut i Roma? Lasse Vibe kommer att vara ett lyft för Blåvitt och Malmös siffror är bättre än poängutdelningen. Dessa ämnen bjuder veckans Fotbollslabbet på.

Fotbollslabbet del 8 - En närmare titt på talangfabriken Ajax

Avsaknaden av Simon Thern gjorde skillnad för Norrköping i premiären. I Champions League tittar Fotbollslabbet på talangfabriken, Ajax, som gjort succé i årets turnering.

Fotbollslabbet del 7 - Så slutar Allsvenskan

Hur slutar allsvenskan, vem blir skyttekung, och bör vi vara nöjda med Sveriges EM-kval? Fotbollslabbet har svaren.

Fotbollslabbet del 6 - Vilka spelare har presterat bäst i landslaget under Janne Andersson?

Vilka spelare har presterat bäst i landslaget under Janne Andersson och vem ska Zinedine Zidane ersätta Cristiano Ronaldo med i Real Madrid? Fotbollslabbet har alltid svaren på dom svåra och intressanta frågorna.

Fotbollslabbet del 5 - Backe tar ut sin EM-kvaltrupp

Fotbollslabbets landslagsledare, Hasse Backe, har plockat ut sin EM-kvaltrupp. Dessutom är panelen oense om vad som ska hända med bortamålsregeln.

Fotbollslabbet del 4 - Vem är mest lik Pogba eller Kanté i allsvenskan?

Vem är mest lik Pogba eller Kanté i allsvenskan? Dessutom kan vår analytiker plocka ut den svenska motsvarigheten till Leo Messi! Svenska cupen bjöd på ett par skrällar. Vi har grävt fram intressanta siffror från gruppspelet.

Fotbollslabbet del 3 - Malmö borde vunnit Allsvenskan 2018

Malmö borde vunnit Allsvenskan 2018! Siffrorna visar på det. Experten plockar, överraskande, ner en av favoriternas möjligheter att hamna i topp även i år. Hur ska Hammarby kompensera när tre av fjolårets bästa spelare har försvunnit?

Fotbollslabbet del 2 - Chelsea-special

Chelsea-special. Backe manar till lugn i ledningen och Ola plockar fram siffrorna som visar att det egentligen inte ser så dåligt ut. Dessutom tar panelen upp Real Madrid och Marcelos vara eller icke vara.

Chelsea-special i Fotbollslabbet - så har laget förändrats under Sarri

Fotbollslabbet avsnitt 24.

Fotbollslabbet del 1

Fotbollslabbet pratar om vad som gör Manchester United så bra under nye tränaren Ole Gunnar Solskjaer och de bästa värvningarna i allsvenskan.

Fotbollslabbet del 1 - Bästa värvningarna i Allsvenskan

Fotbollslabbet pratar om vad som gör Manchester United så bra under nye tränaren Ole Gunnar Solskjaer och de bästa värvningarna i Allsvenskan.

Fotbollslabbet del 23

Fotbollslabbet bryter ned Manchester City i siffror: "Det är helt otroligt"

Fotbollslabbet avsnitt 21.

Vi tror du gillar