tv4play logo

Gåsmamman

Sonja lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj, helt utan vetskap om att hennes make odlar och säljer marijuana för att försörja dem. När en tragedi slår till kan hon inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

Streama alla säsonger av Gåsmamman på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

Gåsmamman del 1

Sonja Ek lever ett lyckligt och kärleksfyllt liv med sin man och sina tre barn i en förort utanför Stockholm. En dag förändras plötsligt allt och Sonja blir tvingad att passera gränsen till den kriminella världen för att kunna skydda sina barn.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 2

Familjen vakar på sjukhuset. Stein blir pressad på information om vem som skjutit Bromans man. Polisen genomför en husrannsakan hemma hos familjen Ek.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 3

Sonja försöker få reda på vem Majoren är. Stein letar efter det försvunna kokainet. Niklas som sitter häktad vill att Sonja ska sköta Firman. Christian Broman kräver pengar av Stein för det stulna kokainet. Linus får en hundvalp av Anders.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 4

Barry är hemma hos Stein för att hämta pengar, men Stein har inte tillräckligt att ge honom. Lukas vaktar barnen, Gustav får besök av Jill och de tar ecstasy tillsammans. Sonja söker upp Broman för att ge honom pengarna personligen.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 5

Sonja fortsätter sökandet efter Majoren. Polisen berättar för Niklas att Sonja umgås med Broman. Sonjas sökande leder henne mot Norge. Kattis övertalar Sonja att gå ut och fira Hannas födelsedag på Bromans restaurang.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 6

Nina är försvunnen. Har hon rymt eller är hon kidnappad? Sonja har berättat för Lukas om vad Stein har gjort och Lukas söker upp honom. Broman misstänker att Sonja vet vem Majoren är.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 7

Polisen har börjat bevaka Sonja 24 timmar om dygnet, de vet att hon undanhåller saker. Sonja och Magdalena lyckas lura polisen. Kattis ställer både Sonja och Stein mot väggen. Linus börjar minnas.

Tillgängligt: 23 dagar till

Gåsmamman del 8

Det är begravning. Linus minns mer och mer och vill berätta för Sonja. Kattis får onda aningar om vem som är skyldig till bomben och berättar för Sonja som börjar inse att Niklas har ljugit för henne. Sonja förstår allt mer hur allt hänger ihop.

Tillgängligt: 23 dagar till

Vi tror du gillar