tv4play logo

Glamour

SÄSONGSSTART 2 SEP! Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 18 - 250 avsnitt

Glamour del 250

Liam återvänder från Paris. Han är fast besluten om att inte låta Thomas manipulera Hope, men frågan är om det redan är för sent? Samtidigt så kämpar Florence med att hålla sanningen om Beth borta från Hope.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 249

Quinn är lyrisk när hon får höra vad som hände mellan Wyatt och Sally. Hope ger Florence en detaljerad visning av Forrester och delar även hennes tankar kring Liam och Thomas. Något som upprör Florence ordentligt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 248

Sally försöker be om ursäkt till Wyatt efter att hon undanhållit information för honom. Ridge avslöjar Thomas planer med Hope för Brooke och Thomas klargör för Hope att de är menade att vara tillsammans.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 247

En oväntad kyss lämnar Hope förbluffad och återigen måste hon påminna Thomas att hon är gift. Något som Thomas inte verkar vilja ta i beaktning. Wyatt överraskar Sally men till hennes förtvivlan är det inte för att bli sams igen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 246

Thomas försök att charma Hope är inte över än. Denna gång använder han Douglas för att fånga hennes intresse. Ridge och Brooke ifrågasätter relationen mellan Hope och Douglas och Shuana beundrar ett plagg som Ridge designat.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 245

Utan att berätta hela sanningen så försöker Zoe förklara för Xander varför hon betett sig som hon gjort den senaste tiden. Brooke introducerar Shuana och Florence för Ridge. Hope uppmanar Florence att ta jobbet som hon erbjudit på Forrester.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 244

Amelia säger till Liam att han hör hemma med Steffy, Kelly och Beth och att han bör stanna där. Irritationer växer hos Wyatt när Sally oväntat nog väljer att tacka nej till en middag med honom och Florence.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 243

Strömmen går på Forrester vilket ger Hope smärtsamma minnen från när hon förlorade Beth. Thomas anförtror sig till Sally och berättar om sina känslor för Hope. Samtidigt hjälper Hope Xander att förstå varför Zoe beter sig konstigt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 242

Ridge pratar med Brooke om svaret Katie gav till Bill och huruvida det var rätt. Thomas är snabb att hålla med när Brooke föreslår för Hope att hon bör flytta in medan Liam är iväg. Samtidigt ger Hope Florence ett erbjudande.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 241

Katie erkänner för Brooke att hon fortfarande har känslor för Bill. Florence blir allt mer stressad över hennes hemlighet och känner att den enda utvägen är att berätta för Hope. Något som Zoe definitivt inte håller med om.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 240

Paniken sprider sig när Zoe får reda på vem som är Florences pappa och vad det innebär för deras hemlighet. Bill ger Will ett erbjudande för att visa att han verkligen kan lita på honom. Något som chockerar Katie ordentligt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 239

Thomas försöker manipulera Hope genom att övertyga henne att det är bäst att Liam åker till Paris för att ta hand om tjejerna. Mellan Quinn och Sally fortsätter intrigerna och när Wyatt anländer är de mitt uppe i en hetsig argumentation.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour - special - 2 avsnitt

Säsong 17 - 277 avsnitt

Säsong 16 - 203 avsnitt

Vi tror du gillar