tv4play logo

Glamour del 227, säsong 18

Längd: 21 minPå TV4 Play sedan: 10 maj 2019

Bill anförtror sig till Katie och berättar att han fortfarande känner sorg över den tid han missat med Liam och Wyatt. Han är även arg på Quinn för att hon höll Wyatt hemlig så länge. Florence tackar Wyatt för att han hjälpt henne med DNA-testet.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan endast ses i Sverige

Om Glamour:Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt.

Säsong 19 - 24 avsnitt

Glamour del 24

Efter många om och men väljer Liam att anta Steffys erbjudande om att flytta tillbaka in i Cliff House. Flo försöker övertala Zoe att låta sanningen komma fram men Zoe är för rädd för att åka i fängelse.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 23

Att Xander var beredd att offra Reese för sanningen är något som får Zoe att ifrågasätta hans lojalitet. Samtidigt sprider sig paniken hos Thomas när han inser att Steffy omedvetet har Hopes barn.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 22

Flo väljer att anförtro Thomas med något som tynger henne men reaktionen blir inte vad hon hoppats på. För Hope är livet inte lätt just nu och det blir inte bättre när Brooke säger vad hon tycker om hennes skilsmässa.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 21

Förvirringen är stor när en upprörd Xander rusar in hos Liam och Hope. Det finns något som de måste få veta innan de fullföljer annulleringen. Zoe och Flo hamnar i en hetlevrad argumentation och inser att de är fast i lögnen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 20

Triangeldramat fortsätter. Carter försöker ge Hope relationsråd, något som får Thomas att tappa besinningen. Liam anklagar Thomas för att vara manipulativ och Hope uttrycker sin kärlek för Liam.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 19

Att Xander nu vet sanningen om Beth gör Zoe nervös. Kommer han att berätta den stora hemligheten familjen Logan? Wyatt gör vad han kan gör att visa Liam sitt stöd under uppbrottet med Hope.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 18

Flo känner stor skuld när hon får höra att Liam och Hope ska skilja sig. Hon tar Hope åt sidan och ber henne att ta tillbaka Liam. Samtidigt överhör Steffy en konversation mellan Liam och Ridge, där Liam berättar om sitt intresse för henne.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 17

Xander är förskräckt när han får höra att Beth lever och kan inte förstå varför Zoe och Flo hållit detta hemligt. Samtidigt försöker Thomas uppmuntra Steffy att klura ut vad hon vill.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 16

Hope och Liam försöker göra det bästa av deras kväll tillsammans. Xander ställer Zoe mot väggen samtidigt som Thomas besöker sin syster Steffy. Väl tillsammans passar Steffy på att ifrågasätta Thomas motiv med Hope.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 15

Det var varit stelt mellan Xander och Zoe på senaste och Xander beskyller Zoe för det. Liam berättar för Wyatt om skilsmässan. Innan äktenskapet når sitt slut har Liam dock en sista kväll planerad för Hope.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 14

Brooke tappar besinningen när hon pratar med Liam om hans sönderfallande äktenskap. Wyatt och Flo tar sin relation till nästa steg och Thomas berättar att han kan se en framtid för honom, Hope och Douglas.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Glamour del 13

Känslorna svämmar över. Flo och Wyatt delar en intim stund samtidigt som Hope och Douglas ser tillbaka på minnena med Caroline. Douglas säger att han älskar Hope, vilket rör henne till tårar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 18 - 250 avsnitt

Glamour - special - 2 avsnitt

Säsong 17 - 277 avsnitt

Säsong 16 - 203 avsnitt