tv4play logo

Glamour del 244, säsong 18

Säsong 19 - 30 avsnitt

Glamour del 30

Emma överhör en konversation hon inte ska höra. Efter att ha processat information väljer hon att konfrontera Zander. Samtidigt har Brooke fått nog och väljer att ställa Thomas till svars.

Glamour del 29

Thomas erkänner för Hope att han har en hemlighet som han hållit från henne. Steffy tackar Flo för att lilla Phoebe finns i deras liv och Xander och Zoe fortsätter att bråka om hur de ska hantera deras svåra situation.

Glamour del 28

Liam bjuder in Wyatt och Flo vilket chockerar Steffy. Ridge försöker övertala Brooke att det var rätt att ge Thomas mer förtroende inom företaget. Något Brooke vägrar hålla med om, framförallt med tanke på hans ohälsosamma relation med Hope.

Glamour del 27

Steffy gör vad hon kan för att få Liam att känna sig hemma. Hope har förlorat ett värdefullt föremål och söker stöd hos Thomas. Det hon inte vet att han är inblandad i dess försvinnande.

Glamour del 26

Barnens olikheter har satt käppar i hjulet för Ridge och Brooke som nu är rädda att deras äktenskap inte kommer att hålla. Xander, Flo och Zoe förvånas när de får höra om Thomas nya ställningstagande.

Glamour del 25

Thomas tampas med om han borde berätta sanningen om Hopes barn och i sådana fall till vem. Wyatt kräver att få veta sanningen efter att ha överhört en diskussion om Beth mellan Flo, Zoe och Xander.

Glamour del 24

Efter många om och men väljer Liam att anta Steffys erbjudande om att flytta tillbaka in i Cliff House. Flo försöker övertala Zoe att låta sanningen komma fram men Zoe är för rädd för att åka i fängelse.

Glamour del 23

Att Xander var beredd att offra Reese för sanningen är något som får Zoe att ifrågasätta hans lojalitet. Samtidigt sprider sig paniken hos Thomas när han inser att Steffy omedvetet har Hopes barn.

Glamour del 22

Flo väljer att anförtro Thomas med något som tynger henne men reaktionen blir inte vad hon hoppats på. För Hope är livet inte lätt just nu och det blir inte bättre när Brooke säger vad hon tycker om hennes skilsmässa.

Glamour del 21

Förvirringen är stor när en upprörd Xander rusar in hos Liam och Hope. Det finns något som de måste få veta innan de fullföljer annulleringen. Zoe och Flo hamnar i en hetlevrad argumentation och inser att de är fast i lögnen.

Glamour del 20

Triangeldramat fortsätter. Carter försöker ge Hope relationsråd, något som får Thomas att tappa besinningen. Liam anklagar Thomas för att vara manipulativ och Hope uttrycker sin kärlek för Liam.

Glamour del 19

Att Xander nu vet sanningen om Beth gör Zoe nervös. Kommer han att berätta den stora hemligheten familjen Logan? Wyatt gör vad han kan gör att visa Liam sitt stöd under uppbrottet med Hope.

Säsong 18 - 250 avsnitt

Glamour - special - 2 avsnitt

Säsong 17 - 277 avsnitt

Säsong 16 - 203 avsnitt