tv4play logo

Grand Hotel

Amerikansk serie som utspelar sig på det sista familjeägda hotellet i Miami Beach, där personalen kämpar för att hålla sina gäster nöjda. Här vältrar sig eliten i överdådig lyx, men under den välpolerade ytan döljer sig skandaler, växande skulder och explosiva hemligheter

Streama Grand Hotel reklamfritt på C More!

Säsong 1 - 13 avsnitt

Grand Hotel del 1 - Pilot

Seriestart. Karismatiske Santiago driver ett lyxhotell i Miami medan hans fru Gigi och deras vuxna barn njuter av den glamorösa tillvaron. Samtidigt kämpar de anställda för att hitta sin plats i ett hierarkiskt system där hemligheter frodas.

Grand Hotel del 2 - Smokeshow

Gigi gör en insats för att försöka rädda hotellet när El Reys uppträdande spårar ur. Dannys hemlighet avslöjas av en hotellanställd och Javi måste kliva fram och ta ansvar för sina handlingar efter Ingrids svek.

Grand Hotel del 3 - Curveball

Danny upptäcker ny information om Skys försvinnande. Alicia och Gigi är oense om hur hotellet ska drivas, och Alicia får en glimt av Beatriz förflutna.

Grand Hotel del 4 - The Big Sickout

Danny och Jason gräver vidare i mysteriet kring Skys försvinnande. Javi sätts i arbete och Santiago känner sig obekväm när en gammal vän till Gigi checkar in på hotellet.

Grand Hotel del 5 - You've Got Blackmail

Javi avslöjar sin stora hemlighet för familjen. Alicias och Dannys relation blir mer komplicerad när nya regler införs. Listan över misstänkta kandidater till Skys försvinnande utökas när en av hennes tidigare älskare avslöjas.

Grand Hotel del 6 - Love Thy Neighbor

Ett grannhotell sätter käppar i hjulet när Grand Hotel förbereder sig för en stor välgörenhetsgala. Mrs. P går under täckmantel och Javi omfamnar sin nya papparoll, familjens tveksamhet till trots.

Grand Hotel del 7 - Where the Sun Don't Shine

Santiago är fortsatt uppretad på grannhotellet och bestämmer sig för att ta saken i egna händer. Danny blir svartsjuk på Alicias nya relation och Carolina avslöjar för Yoli att hon har information om deras pappa.

Grand Hotel del 8 - Long Night's Journey Into Day

Familjen Mendoza börjar hämta sig från en olycka som har skakat om deras hushåll och Danny upptäcker en tickande bomb som riskerar att äventyra hans relation med Alicia.

Grand Hotel del 9 - Groom Service

Danny kämpar för att hålla sin relation med Alicia dold från hennes familj. Gigi upptäcker de hemligheter Santiago gått och burit på, medan Felix fortsätter att söka en väg tillbaka in i Gigis liv.

Grand Hotel del 10 - Suite Little Lies

Santiagos och Gigis relation börjar återhämta sig nu när alla deras kort har lagts upp på bordet. Danny inleder ett samarbete med polisen för att ta reda på vad som hänt med Sky och Javi upptäcker ett nytt specialintresse.

Grand Hotel del 11 - Art of Darkness

Teresa anordnar en välgörenhetsauktion på hotellet. Alicia och Javi får veta mer om Beatriz, något som framkallar förvirrande barndomsminnen.

Grand Hotel del 12 - Dear Santiago

Alicia och Javi fortsätter att gräva i vad som egentligen hände med deras mamma. Santiago känns sig fortsatt knuten till Mateo, när chockerande nyheter om hans förflutna uppdagas.