tv4play logo

Grillmästarna

Följ med när amatörgrillarna tävlar om titeln Sveriges grillmästare. Genom tuffa utmaningar sållas vidbrännarna från den sanna grillkonstnärerna tills bara en står kvar som segrare.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 6 avsnitt

Grillmästarna del 1

Deltagarna får i uppgift att servera grillad fotbollsmat till en EM-soffa. Rätterna bedöms sedan av juryn Karin Andersson och Christian Hellberg samt dagens gäst Thomas Ravelli. De deltagare som inte lyckas så bra gör upp i en utslagstävling.

Grillmästarna del 2

Deltagarna ska grilla råvaror från en hemlig låda vilket visar sig vara en riktig utmaning. De som inte lyckas imponera på juryn ställs inför en utslagstävling. Gästdomare är Alexandra Zazzi.

Grillmästarna del 3

Sex deltagare återstår i tävlingen. Det gäller att grilla och presentera nötkött enligt förhållningssättet nose to tail vilket innebär att man använder hela djuret. De som lyckas sämst får göra upp i en utslagsduell. Gästdomare är Pia Johansson.

Grillmästarna del 4

Deltagarna får i uppgift att grilla udda råvaror. De som lyckas bäst går vidare och de övriga möts i en utslagstävling. Gästjurymedlem är Erik Duvik Husby.

Grillmästarna del 5

David Batra är gästdomare och han ger deltagarna i uppgift att grilla indisk vegetarisk mat. De tävlande som inte lyckas övertyga juryn hamnar i en utslagstävling med japanskt tema.

Grillmästarna del 6

Säsongsavslutning. Det är dags för final och de tre kvarvarande deltagarna besöker en bondgård och får i uppgift att grilla struts. De två som lyckas bäst går vidare till en duell där det avgörs vem som vinner Grillmästarna 2016.

Säsong 3 - 6 avsnitt

Säsong 2 - 6 avsnitt

Säsong 1 - 6 avsnitt

Grillskola - 6 avsnitt