Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Haffad på gränsen

Dokumentärserie om irländska gränskontroller där tullverket och polisen samarbetar för att stoppa smugglare.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 7 avsnitt

Haffad på gränsen del 10

Passkontrollen uppehåller två bolivianska systrar som har blivit flaggade av säkerhetssystemet. Kustbevakningen letar efter två försvunna människor. Polisen stoppar en snabbt körande motorcyklist.

Haffad på gränsen del 9

Passkontrollen på Dublin Airport uppehåller en man som försöker ta sig in i landet för att jobba. Polisen beslagtar modifierade bilar. Kustbevakningen letar efter en försvunnen man.

Haffad på gränsen del 8

Hamnsäkerhetspersonalen häktar fem albanska fripassagerare. Trafikpolisen jagar en bil som vägrar stanna. Passkontrollens klockor börjar ringa när två brasilianska män dyker upp med en misstänksam reseplan.

Haffad på gränsen del 7

En vanlig rutinkontroll mynnar ut i en brottsutredning för den irländska polisen. Passkontrollen på Dublin Airport undersöker ett misstänksamt par.

Haffad på gränsen del 6

En man anländer till Dublin Airport med tre olika nationella ID-kort. Personalen blir misstänksam och uppehåller honom. Säkerhetspersonalen på Dublin Port jagar tre illegala invandrare. Vägpolisen stoppar bilar som försöker undvika en vägspärr.

Haffad på gränsen del 5

Passkontrollen på Dublin Airport uppehåller en man med falska resehandlingar. Den irländska polisen beslagtar ett illegalt fordon. Hamnsäkerhetspersonalen håller ett öga på två misstänksamma män.

Haffad på gränsen del 4

Migrationsavdelningen på flygplatsen i Dublin har svårt att kommunicera med en misstänkt resenär. Säkerhetspersonalen vid hamnen spårar sig till tre tjuvar och trafikpolisen kommer över en stor överraskning vid en vanlig rutinkontroll.

Vi tror du gillar