tv4play logo

Efterrätt: EM’s knäckiga hallonpaj med sås - Halv åtta hos mig

Längd: 1 min 14 sekPå TV4 Play sedan: 3 september 2015

Andreas bjöd på EM’s knäckiga hallonpaj med sås till efterrätt när Halv åtta hos mig var på besök i Södertälje.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan endast ses i Sverige

Om Halv åtta hos mig:Varje vecka släpper fyra deltagare loss sin inre stjärnkock och bjuder varandra på middag. 15 000 kronor ligger i potten för den som lyckats bäst, må bäste hemmakock vinna!

Säsong 2019 - 17 avsnitt

Halv åtta hos mig del 17

Veckans första värd i Stockholm är den glada youtubern Natali och hos henne får gästerna lära sig hur man vloggar. Hon bjuder på en helvegetarisk festlig meny med bland annat blomkålsbuketter med chipotlemos och Coco-crem-brulee.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 16

Torsdagsfinalen i Mellerud står pryl- och inredningstokiga Monica värd för. Hon visar upp den hemsökta herrgården som är hennes arbetsplats och bjuder gästerna på piffiga smördegsknyten och stekt torskrygg.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 15

Vägarnas trogna beskyddare Jörgen är onsdagsvärd i Mellerud. Hans stora samling moppar och hans amerikanare imponerar på gästerna Jörgen bjuder sina gäster på rökt sik till förrätt och stekt gösfilé med vitvinssås till huvudrätt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 14

Susanne i Mellerud är veckans andra värd. Utöver att driva en handelsträdgård så är hon även slöjdlärare och samlar på plåt. Även våra gäster får chans att testa sina slöjdkunskaper innan det bjuds på svartkålssoppa samt torskrygg med fänkålssås.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 13

Startskottet i Mellerud går hos glasmästaren Jimmy, som förutom en glassig efterrätt själv jagat kvällens varmrätt: rådjursrygg med krossad potatis.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 12

Göteborgs sista värd är Kåre. som älskar allt som har med teknik och matlagning att göra. Vi får följa med när gästerna upptäcker Kåres förflutna karriärshemlighet. Finalmiddagen består av rätter såsom ångkokt torskrygg och fänkålsglass.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 11

Det är onsdag och vi ska hem till läraren Eva. Det är ju vanligtvis Eva som sätter betygen men kvällen till ära får vi istället se vad gästerna ger för betyg för Evas middag. Det blir kryddig skaldjurssoppa och örtmarinerade lammfilé.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 10

Veckans andra värd är den glada bankreceptionisten Alice vars stora passion i livet är att dansa och sprida kärlek. Alice bjuder på en middag med inspiration från Elfenbenskusten och på menyn står bland annat riz gras och alloco med rökt lax.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 9

Veckans första värd i Göteborg är fiskaren Johannes. Han tar med oss till sitt jobb där han fiskar upp huvudråvarorna till kvällens middag. På menyn står bland annat toast skagen med krispiga örtchips och ugnsbakad torskrygg.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 8

Malmöveckans final äger rum hemma hos Susanne som älskar att bada kallbad. Gästerna upptäcker något barnförbjudet i Susannes fotoalbum. Till middag bjuder Susanne bland annat på hjortfärsbiffar med kantarellsås och en imponerande whiskeyglasstårta.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 7

Det är lillördag i Malmö och kvällens värd är handledaren Daniel. Han har ordnat musiklekar till sina gäster och till middag bjuder han på fylld flankstek med provoloneost och honungsrostad potatis. Till efterrätt blir det saffransglass.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 6

I veckans andra avsnitt är vi hemma hos den TV-spelsälskande Sanne. Förutom att spela TV-spel gillar hon att måla tavlor, något hennes gäster också får prova på. Till middag bjuder hon på mat inspirerad från Polen, bland annat leczo med kokt potatis.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 2018 - 72 avsnitt