tv4play logo

Halv åtta hos mig

Varje vecka släpper fyra deltagare loss sin inre stjärnkock och bjuder varandra på middag. 15 000 kronor ligger i potten för den som lyckats bäst, må bäste hemmakock vinna!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2019 - 5 avsnitt

Halv åtta hos mig del 5

Den här veckan är vi i Malmö där veckans första värd är läraren Felipe. Gästerna upptäcker något i Filipes rum som får dem att brista ut i skratt. Han kommer även att bjuda på blinier till förrätt och rödvinsbräserad högrev till varmrätt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 4

Finalvärd på Gotland är Marcus som älskar motorcyklar och utmanar Morgan på en duell. Denna sista kväll på Gotland bjuds det på bland annat bulgariska färsrullader samt dansk tuppkaka med hjortronsylt och crème fraiche.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 3

Veckans tredje värd på Gotland är affärsanalytikern Joon, som på grund av kärleken valde att lämna sitt hemland Sydkorea för att flytta till Gotland. Joon bjuder sina gäster på kålrabbirullar med bläckfisk och blommiga rispannkakor.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 2

Kvällens värd är lärarstudenten Karolina som älskar att sjunga i kyrkans kör men som hatar att gå till parken på grund av alla fåglar. På menyn står det både ramslökssoppa till förrätt och helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis till varmrätt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Halv åtta hos mig del 1

I säsongens första vecka är vi på Gotland och ikväll visar Jan hur man bäst avnjuter ramslök och hur man handlar med förtroende. Självklart bjuds det även på riktigt gotländsk mat som ramslöksmarinerad lammfilé och saffranssufflé med salmbärssylt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 2018 - 72 avsnitt

Vi tror du gillar