tv4play logo

Hardcore Pawn: pantbanken

Amerikansk realityserie som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewelry and Loan i Detroit, Michigan.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 8 - 6 avsnitt

Hardcore Pawn: Pantbanken del 6

Ashley tar över ansvaret för butikens online-avdelning och lägger av misstag ut en av Seths mest kära ägodelar till försäljning. Les kommer över en samling med uppstoppade djur.

Tillgängligt: 30 dagar till

Hardcore Pawn: Pantbanken del 5

Ashley utmanar Les i en tävling om vem som är den bästa försäljaren och Seth får agera domare. Kommer Ashley lyckas slå sin far? Butiken får även in en massa varor kopplade till filmerna om Jason i Fredagen den trettonde.

Tillgängligt: 30 dagar till

Hardcore Pawn: Pantbanken del 4

Les kan göra en affär som kan komma att förändra butiken för alltid. Seth provkör en motordriven kontorsstil och Bobby J kommer över en mekanisk tjur. En helt vanlig dag i butiken med andra ord!

Tillgängligt: 30 dagar till

Hardcore Pawn: Pantbanken del 3

Ashely upptäcker att någon röker gräs på kontoret och Les utfäster en belöning till den som kan hitta den skyldige. Butiken får in en tavla som eventuellt kan vara en äkta Picasso och Les provkör en specialtillverkad trehjulig motorcykel.

Tillgängligt: 29 dagar till

Hardcore Pawn: Pantbanken del 2

Butiken får in världens största fiskedrag som Les och Ashley ska försöka sälja. Men det visar sig vara ganska svårt då efterfrågan är begränsad på denna ovanliga vara. Samtidigt hamnar Les i bråk med en hetlevrad bonde.

Tillgängligt: 29 dagar till

Hardcore Pawn: Pantbanken del 1

Säsongsstart. Les får reda på att Seth gör affärer bakom hans rygg. Detta leder till upprörda känslor och frågan är om familjeföretaget kommer att klara sig ur konflikten eller om Les och Seth slutligen kommer att gå skilda vägar.

Tillgängligt: 29 dagar till

Säsong 7 - 13 avsnitt

Säsong 6 - 13 avsnitt

Säsong 5 - 13 avsnitt

Säsong 4 - 11 avsnitt

Vi tror du gillar