tv4play logo

Hardcore Pawn: pantbanken

Amerikansk realityserie som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewelry and Loan i Detroit, Michigan.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 12 - 7 avsnitt

Hardcore Pawn: Pantbanken del 7

Ashley låser ute Seth från hans kontor för att lära honom en läxa. Seth hämnas genom att använda sig av ett par radiostyrda fågelspindlar. Sedan spelar Seth och Ashley tillsammans samma spratt på Les.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 6

En skrupelfri lastbilschaufför försöker bogsera bort fordon från American Jewelrys parkeringsplats utan Les tillåtelse. Trots att Les varnar honom från att återvända så fortsätter lastbilschauffören att göra samma sak tills Les får nog.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 5

En person kommer in till butiken med en specialgjord elgitarr av märket Gibson Les Paul som har tillhört Ace Frehley från bandet Kiss. Les försöker göra en uppgörelse med mannen men han är orubblig när det gäller priset på 8 000 dollar.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 4

Ashley blir avundsjuk när hon får reda på att Karen är den som har sålt mest smycken på American Jewelry. Hon sätter henne i arbete på annat håll vilket förargar Les, eftersom det är försäljare som Karen som tjänar stora pengar åt butiken.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 3

Les planerar att skicka en person till Los Angeles för att göra affärer. Seth föreslår att de ska göra upp affären online och skicka varorna med rekommenderad post för att spara tid och pengar men Les är övertygad om att hans sätt är bäst.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 2

Les visar sin brorsdotter Karen hur arbetet vid smyckesdisken sköts. Hon försöker vinna en dyrbar skulptur för att få tillbaka Les förtroende. Seth och Bobby J funderar på att åka på en lång bilresa när en gammaldags VW-buss rullar in på parkeringen.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 1

Ashleys och Seths kusin Karen är redo att arbeta men Ashley tycker inte om att någon tar över hennes jobb. Seth tar en titt på en Camaro från 1974 och Les får en ny vän från Holland.

Säsong 11 - 13 avsnitt

Säsong 10 - 13 avsnitt

Säsong 9 - 13 avsnitt

Säsong 8 - 6 avsnitt