tv4play logo

Hardcore Pawn: pantbanken

Amerikansk realityserie som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewelry and Loan i Detroit, Michigan.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 12 - 13 avsnitt

Hardcore Pawn: Pantbanken del 13

Säsongsavslutning. Les och Seth ber om en andra värdering från en auktionsfirma som fastställer att två av tre tavlor är äkta. Les gör ett avtal med paret som säljer dem men får snart ett telefonsamtal från en irriterad konsthandlare.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 12

Ett par från Missouri kommer till American Jewelry för att sälja konst som de köpte från ett dödsbo. De har med sig verk av Pablo Picasso, Miró och Vincent van Gogh men Les måste först fastställa att allting är äkta.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 11

Karen råkar höra när Seth skäller ut Ashley på sitt kontor. Hon bestämmer sig för att trösta Ashley samtidigt som hon föreslår för Seth att det är bättre att komma med konstruktiv kritik än att skrika på någon.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 10

Les och Seth besöker bilutställningen Autorama där Les hoppas på att köpa bilen som han blev förtjust i tidigare. Ashley tar hand om butiken men flera av de anställda tycker att hon är för sträng.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 9

Les är intresserad av att köpa en guldfärgad ombyggd amerikansk öppen bil, en så kallad hot rod. Men samlaren som äger den vill först visa upp den på bilutställningen Detroit Autorama, så Les tvingas vänta.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 8

Seth upptäcker att en av American Jewelrys före detta anställda har pantsatt oäkta smycken i butiken för tusentals dollar. Les ringer först polisen men bestämmer sig sedan för att inte anmäla henne om hon berättar vem hennes medbrottsling är.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 7

Ashley låser ute Seth från hans kontor för att lära honom en läxa. Seth hämnas genom att använda sig av ett par radiostyrda fågelspindlar. Sedan spelar Seth och Ashley tillsammans samma spratt på Les.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 6

En skrupelfri lastbilschaufför försöker bogsera bort fordon från American Jewelrys parkeringsplats utan Les tillåtelse. Trots att Les varnar honom från att återvända så fortsätter lastbilschauffören att göra samma sak tills Les får nog.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 5

En person kommer in till butiken med en specialgjord elgitarr av märket Gibson Les Paul som har tillhört Ace Frehley från bandet Kiss. Les försöker göra en uppgörelse med mannen men han är orubblig när det gäller priset på 8 000 dollar.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 4

Ashley blir avundsjuk när hon får reda på att Karen är den som har sålt mest smycken på American Jewelry. Hon sätter henne i arbete på annat håll vilket förargar Les, eftersom det är försäljare som Karen som tjänar stora pengar åt butiken.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 3

Les planerar att skicka en person till Los Angeles för att göra affärer. Seth föreslår att de ska göra upp affären online och skicka varorna med rekommenderad post för att spara tid och pengar men Les är övertygad om att hans sätt är bäst.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 2

Les visar sin brorsdotter Karen hur arbetet vid smyckesdisken sköts. Hon försöker vinna en dyrbar skulptur för att få tillbaka Les förtroende. Seth och Bobby J funderar på att åka på en lång bilresa när en gammaldags VW-buss rullar in på parkeringen.

Säsong 11 - 6 avsnitt

Säsong 4 - 2 avsnitt

Säsong 3 - 13 avsnitt

Säsong 2 - 8 avsnitt

Säsong 1 - 10 avsnitt