Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Hardcore Pawn: pantbanken

Amerikansk realityserie som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewelry and Loan i Detroit, Michigan.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 7 - 12 avsnitt

Hardcore Pawn: Pantbanken del 12

Les tappar tålamodet då hans barn föreslår att han ska sälja deras andra butik som det inte går bra för. Seth sätter en lömsk plan i verket med familjens levebröd som insats.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 11

Ashley utmanar Seth på en unik tävling i butiken. Om han förlorar kommer hela världen att få veta hans största hemlighet.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 10

Butiken får problem då en kund tillkallar sin advokat efter ett stort bråk om ett falskt kvitto. Som tur är så har Les ett ess i rockärmen.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 9

Les blir alldeles till sig över en burk med guld i pulverform och är övertygad om att burken är värd tusentals dollar. Frågan är om det är guld eller bara ögonskugga.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 8

Ashley kommer tillbaka för att sätta Seth på plats. En kund kämpar för att få sälja sina sista ägodelar efter att ha blivit rånad.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 7

Ashley vill att butiken ska satsa på mer säkerhetsvakter när hon hittar en möjlig tjuv som gömmer sig i kylskåpet men Les ignorerar henne. På natten ångrar han det beslutet.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 6

Les blir frestad att bryta mot en av butikens viktigaste regler då han blir överrumplad av en snacksalig kund.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 5

Det blir trubbel i butiken då en kvinna upptäcker att hennes pojkvän försöker sälja hennes ring. Dessutom kommer Les över värdesaker från rockvärlden.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 4

Seth häpnas när Les återanställer Amy. Senare upptäcks ett misstag som kan komma att kosta butiken tusentals dollar och frågan är om Amy är den ansvariga.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 3

Les får höra en otrolig historia från en grupp kunder men frågan är om han kan lita på dem. Dessutom gör han senare en viktig upptäckt.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 2

Rich får chansen att imponera på Les med en elektrisk stol. Seth kommer på en plan som kan resultera i att butiken tjänar storkovan men frågan är om den kommer att fungera.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 1

Efter att ha fått sparken i den föregående säsongen återvänder Rich för att försöka få tillbaka sitt jobb. Seth fortsätter med sin plan att ta över butiken.

Säsong 6 - 13 avsnitt

Säsong 5 - 8 avsnitt

Vi tror du gillar