Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Hardcore Pawn: pantbanken

Amerikansk realityserie som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewelry and Loan i Detroit, Michigan.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 9 - 11 avsnitt

Hardcore Pawn: Pantbanken del 11

Ashley blir rasande när Les och Seth gör upp en affär bakom ryggen på henne. I ett försök att undvika fler sammandrabbningar i butiken bestämmer sig Les för att hålla Seth och Amy isär.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 10

Seth och Ashley vill inte sluta med vadhållningen. De börjar dagen med ett vad som slutar med att en av dem får ta på sig finkläderna.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 9

Les har fått nog av Seths och Ashleys tjat om klockan, så han slår vad med dem i ett försök att få dem att hålla tyst. Bobby J hjälper till med ett gammalt trick.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 8

Seth och Ashley försöker sätta stopp för Les ovana att göra dåliga impulsköp.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 7

Seth och Ashley går i taket när Les tillåter att en kund åker från butiken med en klocka värd 60 000 dollar baserat på ett muntligt avtal.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 6

Ett allvarligt missförstånd mellan Seth och Les leder till att en av de anställda hamnar i korselden. Ashley provar att försona dem men skadan är redan skedd.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 5

Seth är inte så bra på att handskas med personalen men gör ett nytt försök på att förbättra sig. Hans plan går dock i baklås.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 4

Kunder som skapar drama är inte något nytt för familjen Gold. Men när upprörda känslor i kön avslöjar att en av de anställda tar emot mutor svär Ashley på att handskas med saken.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 3

Seth och Ashley tävlar om vem som kan få in flest nya kunder till butiken. Seth kommer på en hemlig plan för att vinna över sin syster och kanske till och med få bort henne från butiken för gott.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 2

Seths nya idéer angående butikens säkerhet gör att de förlorar anställda och familjemedlemmarna tvingas ställa upp och arbeta. Seth får handskas med tuffa kunder och når snart bristningspunkten.

Hardcore Pawn: Pantbanken del 1

Säsongsstart. Familjen Gold måste ta itu med säkerhetsriskerna efter att deras säkerhetschef sviker dem. Seth har många nya idéer men när han går för långt måste han handskas med Les, Ashley och resten av de anställda.

Säsong 8 - 13 avsnitt

Säsong 7 - 1 avsnitt

Vi tror du gillar