tv4play logo

Hela Danmark bakar

Här tävlar deltagarna om att bli Danmarks bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 5 avsnitt

Hela Danmark bakar del 8

Säsongsavslutning. Tio har blivit tre, i finalen är spänningen hög bland amatörbagarna när de kämpar för att vinna. Finalisterna skapar tårtor och bakverk till trädgårdsfesten som firas tillsammans med deras familj och vänner, då vinnaren utses.

Hela Danmark bakar del 7

Kreativitet är veckans ledord, och det visar sig snabbt att vissa deltagare är mer kreativa än andra, när det är kamp om de tre eftertraktade finalplatserna. Klassiska desserter förvandlas till innovativa tårtor, och bagarna ställs inför sin största utmaning hittills när danska konditorlandslaget ger dem en särskild uppgift.

Hela Danmark bakar del 6

De fem deltagarna är inne på slutspurten. De skapar bakverk från klassiska äventyr, pepparkakshuset från sagan om Hans och Greta förverkligas. Dessutom måste amatörbagarna hålla tungan rätt i mun när de ska baka utifrån recept på svenska.

Hela Danmark bakar del 5

De sex kvarstående deltagarna har nu nått halvvägs i tävlingen och de börjar drömma om finalen. Utmaningarna handlar om sådant som kan tas med. Det bakas kreativa munkar och ett stort antal kakor till en buffé.

Hela Danmark bakar del 4

Temat är franska bakverk och det blir en tuff start med den klassiska rulltårtan Charlotte Royale. Deltagarna gör sedan glace au four vilket få av dem har erfarenhet av. Flera gör fel som får stora konsekvenser.