tv4play logo

Hela Danmark bakar

Här tävlar deltagarna om att bli Danmarks bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 6 - 9 avsnitt

Hela Danmark bakar del 9

Säsongsavslutning. De duktiga finalistbagarna ska först visa domarna att de bemästrar konsten att temperera choklad. Sedan får bagarna fem timmar och fria tyglar för att skapa en riktigt fantastisk och personlig tårta innan vinnaren till slut koras.

Tillgängligt: 24 dagar till

Hela Danmark bakar del 8

Semifinalen bjuder på en av programmets mest dramatiska bakomgångar någonsin när de fyra kvaravarande amatörbagarna får besök av en hemlig gäst som utmanar dem i tekniker de aldrig tidigare prövat. Bagarna måste ge allt för att ta sig till finalen.

Tillgängligt: 23 dagar till

Hela Danmark bakar del 7

Kampen tätnar när utmaningarna blir allt svårare. Nu ska deltagarna ta sig an dessertmästares mardröm, nämligen soufflén. Sedan ska de baka en deg utan recept, för att slutligen skapa en inte mindre än nio våningar hög tårta, kommer de att hålla?

Tillgängligt: 22 dagar till

Hela Danmark bakar del 6

Kvarvarande amatörbagarna beger sig ut på en exotisk smakresa i både sött och salt, med spännande mat och vackra tårtor. Sedan vänder den hemliga utmaningen allt upp och ner när domarna tar på sig förklädet för att baka tillsammans med deltagarna.

Tillgängligt: 21 dagar till

Hela Danmark bakar del 5

Amatörbagarna sätts på prov när temat desserter kräver estetisk självsäkerhet, teknisk kunnighet och ett öga för detaljer. I den hemliga utmaningen ska deltagarna skapa den mest klassiska danska sommardesserten av dem alla, men med en överraskning.

Tillgängligt: 18 dagar till

Hela Danmark bakar del 4

Den hemliga utmaningen där bagarna ska tillverka godis visar sig både kladdig och underhållande, men först ska bagarna visa sina kunskaper i att baka för familjens godaste stunder. Det blir familjepizzor och wienerbröd som ska tillfredställa alla.

Tillgängligt: 17 dagar till

Hela Danmark bakar del 3

Baktemat är amerikanska bakverk som ska vara överdådiga, så tävlingstältet fylls snart med popcorn, bacon och jordnötssmör. I utmaningarna ser vi allt från Donald Trump som en cake pop till frihetsgudinnanavbildad i form av en tårta.

Tillgängligt: 16 dagar till

Hela Danmark bakar del 2

Allt måste bli perfekt när amatörbagarna ska försöka imponera på domarna med enkla bakklassiker utifrån färdiga bakmixar. I den hemliga utmaningen ska det bakas småkakor med en twist, vilket ställer till det ordentligt för en av deltagarna.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hela Danmark bakar del 1

Säsongsstart. De tio nya förväntansfulla bagarpersonligheterna utmanas av de två nya domarna i att skapa klassiska danska konditorikakor. Vägen mot vinsten kommer kantas av både rinnig kristyr, skuren kräm och fantastiska bakmästerverk.

Tillgängligt: 14 dagar till

Säsong 4 - 8 avsnitt

Julspecial - 1 avsnitt

Vi tror du gillar