tv4play logo

Hela England bakar

Brittisk matlagningsserie. Här tävlar deltagarna om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka tvingas en bagare åka hem, tills det bara finns en vinnare kvar.

Kommande avsnitt

Lördag 29 feb

Hela England bakar del 7

Säsong 9 - 6 avsnitt av 10

Hela England bakar del 6

23 februari 2020 · 44m 0s

De hårda domarna är ute efter perfektion under veckans tema som är smördeg. Först gäller det att göra den bästa samosan innan en teknisk svår fransk klassiker utmanar amatörbagarna. Men svårast blir den majestätiska sista anrättningen.

Hela England bakar del 5

22 februari 2020 · 44m 0s

Det hettar till i tävlingen. Den här veckan är det nämligen dags för kryddtema i tältet. Amatörbagarna ska först göra en signaturanrättning som passar till te innan de utmanas med ett arabiskt verk och ett svårt sista moment.

Hela England bakar del 4

16 februari 2020 · 44m 0s

Nu är det dags för deltagarna att fixa desserten. Först är det maräng som gäller innan den tekniskt svåra utmaningen kommer. I det tredje och sista delmomentet ska de aspirerande konditorerna göra en efterrätt av choklad.

Hela England bakar del 3

15 februari 2020 · 44m 0s

Med tio bagare kvar är det dags för brödveckan. I det första momentet ska de baka ett fruktig bröd som passar till te. Sen blir det en tekniskt utmaning med internationell touch och till sist ska de dra ihop en ambitiös anrättning.

Hela England bakar del 2

9 februari 2020 · 44m 0s

Nu är elva amatörbagare kvar i tävlingen som går in i en ny vecka. Den här gången är det tårtor som står på menyn, och de ska som tidigare försöka imponera på den hårda men rättvisa domarduon. I sista delmomentet blir det chokladigt värre.

Hela England bakar del 1

8 februari 2020 · 44m 0s

Säsongsstart. Lika klassisk som kanelbullen är i Sverige är den småkakan i Storbritannien. Det är också den första utmaningen som årets amatörbagare ställs inför. Den ska berätta något om deltagarna och om en plats på de brittiska öarna.