tv4play logo

Hela kändis-Sverige bakar del 5, säsong 6

Säsong 2019 - 5 avsnitt

Hela kändis-Sverige bakar del 1

14 maj 2019 · 44m 11s

Säsongsstart. De åtta svenska kändisarna samlas vid Taxinge slott för den första utmaningen. Temat för veckan är sommarfest och det gäller bland annat att baka den godaste och somrigaste tårtan. Den måste vara minst 15 centimeter hög.

Hela kändis-Sverige bakar del 2

21 maj 2019 · 44m 13s

Veckans tema är sötebröd och först ska kändisarna baka sex stycken donuts som de också ska dekorera på minst två olika sätt. Vid det tekniska baket är det vetelängder som gäller, och det visar sig vara svårare än vad kändisarna kunde ana.

Hela kändis-Sverige bakar del 3

28 maj 2019 · 44m 10s

Veckans tema är Skåne och kändisbakarna får först i uppgift att göra en speciell äppelpaj med valfritt tillbehör. Under det tekniska baket är det också partävling, och då är det skånska pepparkakor som gäller. Men utmaningen slutar inte där...

Hela kändis-Sverige bakar del 4

4 juni 2019 · 44m 7s

Så fort tiden har gått – det är redan dags för semifinal! I den första utmaningen ska kändisarna göra sin favoritdessert, och det bjuds på allt från citronpaj och brownie till kladdkaka och havtornsbakelse. I det tekniska är det jaktstartstävling.

Spelas nu

Hela kändis-Sverige bakar del 5

18 juni 2019 · 44m 6s

Säsongsavslutning. Det är dags för final och endast tre kändisar är kvar i tävlingen. De ska baka en finaltårta och har kort om tid på sig. Det tekniska baket lämnar finalisterna häpna – ingen av dem har nämligen hört talas om bakverket.