tv4play logo

Jonas Hallberg om semifinalen: "Vi kommer ryka som FLUGOR"

Jonas Hallberg om semifinalen: "Vi kommer ryka som FLUGOR"

Säsong 8 - 12 avsnitt

Hela Sverige bakar del 1

25 september 2019 · 44m 6s

Säsongstart. Tolv hemmabagare tar plats i baktältet vid Taxinge Slott. Tävlingen drar igång direkt och första utmaningen blir att baka en paj inspirerad av deras egen personlighet. Därefter höjs svårighetsgraden när en croquembouche står på agendan.

Hela Sverige bakar del 2

2 oktober 2019 · 43m 56s

Hemmabagarna tar sig an det franska bakverket eclair. En tuff utmaning som resulterar i tårar och stor frustration. I det tekniska baket blir det en kamp mot klockan när rullrån står på schemat. Kommer bagarna kunna leva upp till juryns hårda krav?

Hela Sverige bakar del 3

9 oktober 2019 · 44m 13s

Temat är choklad och veckans utmaning är att skapa en chokladtårta på dacquoise-bottnar, med två valfria fyllningar. I det tekniska baket väntar ett svettigt träningspass med mycket mjölksyra innan två deltagare tvingas lämna tävlingen.

Hela Sverige bakar del 4

16 oktober 2019 · 44m 13s

Det är inte mycket som går deltagarnas väg när croissanter står på schemat i paradbaket. Afternoon tea är temat i det tekniska baket och det är mycket som ska göras. Till bagarnas stora glädje blir de indelade i par för att få tiden att räcka till.

Hela Sverige bakar del 5

23 oktober 2019 · 44m 10s

Somriga tårtor står på agendan i paradbaket men en oväntad tvist försvårar uppgiften. I det tekniska baket är utmaningen att leverera tre stycken prinsessbakelser. Ett klassiskt bakverk som visar sig väcka starka känslor hos deltagarna.

Hela Sverige bakar del 6

30 oktober 2019 · 44m 11s

Deltagarna har tagit sig halvvägs genom tävlingen och det är dags för Birgittas favorittema; småkakor. I paradbaket väntar en oväntad tvist och i det tekniska baket står finska stuvor på schemat. Vem av hemmabagarna hinner få ihop flest på en timme?

Hela Sverige bakar del 7

6 november 2019 · 44m 0s

Nervösa deltagare anländer till baktältet. Under en veckas tid har de förberett surdeg som nu ska användas och det på kort tid. På 1,5 timme ska de leverera 20 kuvertbröd, 4 pizza bianco och 1 kg matbröd. Kommer bagarna klarar av att hålla tempot?

Hela Sverige bakar del 8

13 november 2019 · 44m 9s

Vi närmar oss slutet av det stora bakäventyret. Endast fyra bagare återstår och det gäller att prestera på topp. Veckans utmaning är att göra en så stor vetekrans som möjligt. Därefter ska det bakas mazariner men en oväntad tvist ställer till det.

Hela Sverige bakar del 9

20 november 2019 · 44m 10s

Tävlingen tar en oväntad vändning och det är inte många glada miner bland hemmabagarna. Samtidigt ställs deltagarna inför deras tuffaste utmaning någonsin. I det tekniska baket står budapeststubbar på agendan och juryns förväntningar är höga.

Hela Sverige bakar del 10

27 november 2019 · 44m 11s

I paradbaket ska det bakas skådebröd men på ett annorlunda vis. En utmaning som kräver kreativitet och nytänkande. I det tekniska baket får hemmabagarna en annorlunda uppgift som inleds med Johan Sörbergs ansikte på en stor tv-skärm.

Hela Sverige bakar del 11

4 december 2019 · 44m 13s

Det har blivit dags för semifinal och det ligger nervositet i luften. Tävlingen inleds med att deltagarna ska baka varsin tårta till Birgitta som fyller 80 år. I det tekniska baket kommer en hemlig gäst på besök och sätter deltagarna på prov.

Hela Sverige bakar del 12

11 december 2019 · 44m 33s

Säsongsavslutning. Det är nu det avgörs vem som tar hem titeln som Sveriges bästa hemmabagare 2019. Men innan en vinnare kan koras måste hemmabagarna ta sig an den klassiska glassdesserten Baked Alaska och en tuff utmaning gällande återanvändning.