tv4play logo

Helikopterakuten

Brittisk dokumentärserie. Helikopterambulansen i Yorkshire rycker ut till olyckor på avlägset belägna och andra svårtillgängliga platser.

Säsong 4 - 5 avsnitt

Helikopterakuten del 13

27 januari 2020 · 44m 14s

Helikopterambulansen har mycket att göra när tre personer blivit allvarligt skadade efter en krasch på en kustväg. Samtidigt får ett annat team åka på larm om en cyklist som krockat riktigt illa med en buss.

Helikopterakuten del 12

20 januari 2020 · 42m 57s

En man är allvarligt skadad efter en smitningsolycka i Bradford. Ambulansläkaren Tim och helikopterpiloten Gary är först på plats och det gäller att de agerar snabbt för att rädda mannen. Samtidigt åker deras kollegor på larm från en bonde.

Helikopterakuten del 11

13 januari 2020 · 43m 4s

Sjukvårdarna hamnar i en ovan situation när en kvinna kollapsar i sadeln på en häst. En fotbollsmatch tar en annorlunda vändning när två spelare kolliderar på planen och teamet hjälper en man hamnat på fel sida av sin vinkelslip.

Helikopterakuten del 10

6 januari 2020 · 43m 11s

Teamet kallas till en allvarlig helikopterkrasch utan att hela veta vad som väntar på plats. Samtidigt måste sjukvårdarna Daz och Pete hjälpa en cyklist återfå blodflödet till foten efter att han ramlat illa.

Helikopterakuten del 9

30 december 2019 · 43m 2s

En tonårskille har skadats allvarligt under en fotbollsmatch. För att han ska ha en chans att klara sig måste Dr. Steven försätta honom i en medicinsk koma. Samtidigt har en bonde attackerats av ett får och skadorna har gjort honom paralyserad.

Säsong 2 - 15 avsnitt

Säsong 1 - 15 avsnitt