tv4play logo

David Hellenius och Tommy Körberg sjunger Stad i ljus i en exklusiv duett

Säsong 11 - 5 avsnitt

Hellenius hörna del 5

Peter Stormare gästar och pratar om livet i USA, och ringer upp kompisen Al Pacino. Sissela Kyle berättar varför Fröken Friman är hennes favoritkaraktär av allt hon gjort. Och så kommer Tilde de Paula Eby med en överraskning!

Hellenius hörna del 4

Skådespelarna Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson gästar. Josephine berättar om projektet som tagit henne nio år att framställa. Jonas långa karriär sätts på prov när han i ett moment ska se hur många av hans karaktärer han minns.

Hellenius hörna del 3

Felix Sandman kommer till Hörnan och pratar om musiken och skådespeleriet. Han hjälper även David att skriva en rejäl kärlekshyllning inför sin 10-åriga bröllopsdag. Lena Endre berättar om hur det gick till när hennes liv förändrades över en natt.

Hellenius hörna del 2

Måns Zelmerlöw gästar och berättar om hur livet förändrats sen han gifte sig och skaffade barn. David passar även på att testa hans pappakunskaper. Gästar gör även Ewa Röse som pratar om Maria Wern och hur hon använder sitt skådespeleri i vardagen.

Hellenius hörna del 1

Säsongsstart. Lena Philipsson kommer och berättar om hennes självständighet. Gästar gör också Danny Saucedo som berättar om vägen till att hitta och älska sig själv. Det blir dessutom ett känslosamt möte med en överraskningsgäst i publiken.

Säsong 10 - 10 avsnitt

Säsong 9 - 8 avsnitt