tv4play logo

Lena Philipsson sjunger ut sanningen

Lena Philipsson testar om det är enklare att sjunga ut svaren på Davids lite mer personliga frågor.

Lena Philipsson sjunger ut sanningen

Lena Philipsson testar om det är enklare att sjunga ut svaren på Davids lite mer personliga frågor.

Säsong 11 - 10 avsnitt

Hellenius hörna del 1

20 oktober 2019 · 44m 12s

Säsongsstart. Lena Philipsson kommer och berättar om hennes självständighet. Gästar gör också Danny Saucedo som berättar om vägen till att hitta och älska sig själv. Det blir dessutom ett känslosamt möte med en överraskningsgäst i publiken.

Hellenius hörna del 2

27 oktober 2019 · 44m 12s

Måns Zelmerlöw gästar och berättar om hur livet förändrats sen han gifte sig och skaffade barn. David passar även på att testa hans pappakunskaper. Gästar gör även Ewa Röse som pratar om Maria Wern och hur hon använder sitt skådespeleri i vardagen.

Hellenius hörna del 3

3 november 2019 · 44m 4s

Felix Sandman kommer till Hörnan och pratar om musiken och skådespeleriet. Han hjälper även David att skriva en rejäl kärlekshyllning inför sin 10-åriga bröllopsdag. Lena Endre berättar om hur det gick till när hennes liv förändrades över en natt.

Hellenius hörna del 4

10 november 2019 · 44m 12s

Skådespelarna Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson gästar. Josephine berättar om projektet som tagit henne nio år att framställa. Jonas långa karriär sätts på prov när han i ett moment ska se hur många av hans karaktärer han minns.

Hellenius hörna del 5

17 november 2019 · 43m 57s

Peter Stormare gästar och pratar om livet i USA, och ringer upp kompisen Al Pacino. Sissela Kyle berättar varför Fröken Friman är hennes favoritkaraktär av allt hon gjort. Och så kommer Tilde de Paula Eby med en överraskning!

Hellenius hörna del 6

24 november 2019 · 44m 4s

Artisten Ola Salo gästar och pratar om att frigöra sig själv genom musiken, och hjälper David att släppa loss i ett rykande shownummer. Gästar gör också ståupp-drottningen Babben Larsson som berättar om ett märkligt samlande hon haft genom åren.

Hellenius hörna del 7

1 december 2019 · 44m 6s

Förbundskapten Janne Andersson kommer till Hörnan och pratar om fotbollens betydelse för honom, och hur ”laget före jaget” blivit så självklart. Gästar gör också artisten Pernilla Wahlgren, som pratar om barnuppfostran och framgångens tuffa baksida.

Hellenius hörna del 8

8 december 2019 · 44m 11s

Hollywood-stjärnan Matias Varela gästar och pratar om vikten av att vara ödmjuk trots framgångar. Jan Guillou gissar på citat som han sagt genom åren, och berättar om hur man lever ett bekymmerslöst liv. Dessutom kommer Lisa Nilsson och uppträder.

Hellenius hörna del 9

15 december 2019 · 43m 57s

Artisten Jill Johnson gästar och lär David att sjunga country, och berättar varför hon redan nu ska börja dödsstäda. Författaren, poddaren, och nu även regissören Alex Schulman berättar om det kommande uppdraget som regissör på Dramaten.

Hellenius hörna del 10

22 december 2019 · 43m 39s

Säsongsavslutning. Malin Åkerman gästar, och pratar om livet i Hollywood, och hur hon än idag kan bli riktigt starstruck i branschen. Nu gör hon sin första svenska filmroll, till tonerna av Tomas Ledins musik, som även han gästar.

Säsong 10 - 10 avsnitt

Säsong 9 - 8 avsnitt