tv4play logo

Hem till gården

Älskad långkörare om livet i byn Emmerdale. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på den engelska landsbygden. Drama, kärlek och intriger i såpaklassikern som gått i rutan sedan 1972.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 34 - 8 avsnitt

Hem till gården del 60

Jacob måste dölja sina spår samtidigt som Kerry får en ledtråd.

Tillgängligt: 30 dagar till

Hem till gården del 59

David lovar att bättra sitt beteende, Aaron är ute på uppdrag och Graham gör en romantisk gest.

Tillgängligt: 30 dagar till

Hem till gården del 58

En exalterad David gör sig redo för sin dejt med Maya. Något som inte Jacob är helt nöjd med.

Tillgängligt: 29 dagar till

Hem till gården del 57

Kerry försöker få tag på Amy för att prata om situationen med Jacob. Aaron fortsätter att undersöka möjligheterna till att få barn via surrogatmödraskap.

Tillgängligt: 29 dagar till

Hem till gården del 56

Liv och Jacob pratar om den misslyckade födelsedagsfesten. Aaron, Robert, Chas och Paddy diskuterar surrogatmödraskap och om hur Aaron och Robert förmodligen kommer att sluta försöka skaffa barn på grund av den höga kostnaden.

Tillgängligt: 28 dagar till

Hem till gården del 55

Jacob fyller år och Maya har en speciell present till honom. Leyla misstänker att det är nåt som gnager Megan och hon försöker ta reda på vad det kan vara. Faith stöter ihop med Kerry utanför puben och konfronterar honom om inbrottet på Pollards barn

Tillgängligt: 28 dagar till

Hem till gården del 54

Dan blir förvånad när Kerry helt plötsligt är vänlig mot honom. Pollards Barn drabbas av ett inbrott. Maya är avundsjuk över att Jacob och Liv träffar varandra. Kerry får veta att Cain har blivit arresterad för två mord tidigare i livet.

Tillgängligt: 27 dagar till

Hem till gården del 53

Cain är på dåligt humör efter att han fått höra att hans liv inte leder nånstans av Faith. Pete och Mathy jobbar på sin relation. Liv ger Jacob en födelsedagspresent som leder till heta känslor.

Tillgängligt: 27 dagar till

Vi tror du gillar