tv4play logo

Hem till gården del 17, säsong 34

Längd: 22 minPå TV4 Play sedan: 24 maj 2019

Debbie berättar för Graham om vad hon vet och Moira är rasande på Cain.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan endast ses i Sverige

Om Hem till gården:SÄSONGSSTART 19 AUGUSTI! Älskad långkörare om livet i byn Emmerdale. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på den engelska landsbygden. Drama, kärlek och intriger i såpaklassikern som gått i rutan sedan 1972.

Säsong 34 - 42 avsnitt

Hem till gården del 52

Liv vill hitta på något när Jacob fyller år men blir orolig när Maya skämtar med honom. Debbie får veta att Cain kostat henne jobbet. Samtidigt bråkar Debbie och Sarah om Skottland.

Tillgängligt: 30 dagar till

Hem till gården del 51

Paddy är av åsikten att hela hans liv har varit en stor lögn efter att fått veta sanningen om sin far. Pete är kall mot Matty, och Kerry tycker inte att Ryan ska ge upp hoppet om Dawn.

Tillgängligt: 30 dagar till

Hem till gården del 50

Pete och Matty kommer till undsättning när Rhona hittas blödande från ett sår. Paddy, som precis fått veta vem hans far är, får en ursäkt av Chas innan de båda rusar iväg till sjukhuset.

Tillgängligt: 29 dagar till

Hem till gården del 49

Chas får tillbaka DNA-provet – och visar det för Paddy. Jai försöker skydda Rishi och hans pengar. Och när Matty vägrar ta Cains varning på allvar följer katastrofala konsekvenser.

Tillgängligt: 29 dagar till

Hem till gården del 48

Dawn är sur på Ryan och tappar till sist humöret. Bernice vill inte flytta tillbaka till Brook cottage. Och Laurel försöker att prata med Manpreet.

Tillgängligt: 28 dagar till

Hem till gården del 47

Dawn är djupt besviken över hur Ryan betedde sig under dejten. Samtidigt bjuder Charity den nyanlända Gail på lunch.

Tillgängligt: 28 dagar till

Hem till gården del 46

Dawn, Leon och Ryan dras in i ett triangeldrama samtidigt som Billy flörtar med Tracy. Och Doug är med om en arbetsolycka.

Tillgängligt: 27 dagar till

Hem till gården del 45

Chas får ett spännande paket i posten – det är DNA-kittet. Nicola försöker rätta till sina misstag. Och Jessie bestämmer sig för att sätta sitt äktenskap i första rummet.

Tillgängligt: 27 dagar till

Hem till gården del 44

Charity övertalar Chas att göra DNA-provet. Ellis och Billys relation slår bottenrekord, vilket skapar problem mellan Marlon och Jessie.

Tillgängligt: 24 dagar till

Hem till gården del 43

Ellis ser rött när han upptäcker att Victoria pratar med Billy. Samtidigt försöker Chas övertala Paddy om att ta reda på sanningen. Och Laurel har ett förslag till Eric.

Tillgängligt: 24 dagar till

Hem till gården del 42

Chas ljuger för Paddy som anar oråd, Laurel vill göra om piratskeppet till en bostad och Moira är fortsatt irriterad på Cain.

Tillgängligt: 23 dagar till

Hem till gården del 41

Paddy känner sig osäker kring att träffa sin eventuella far Bear Wolf, Moira oroar sig för Cain och Jacob gör sig redo för att gå ut med Liv.

Tillgängligt: 23 dagar till