tv4play logo

Hidden

Kriminalkommissarie Cadi John återvänder till sitt barndomshem i norra Wales när hennes pappa plötsligt blir sjuk. Men när kroppen av en ung kvinna från trakten spolas upp på en strand kastas Cadi in i ett otäckt fall som förändrar henne för alltid.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Hidden del 1

10 december 2019 · 57m 18s

Seriestart. Poliskommissarie Cadi John återvänder till sitt barndomshem i norra Wales för att vara nära sin sjuke pappa. När en död kvinna spolas upp på en strand kastas hon in i ett uppslitande fall som sätter hela bygden i skräck.

Hidden del 2

10 december 2019 · 57m 6s

Cadi och kollegan Owen undersöker om mordet på Mali har koppling till ett tidigare fall med en försvunnen kvinna. Samtidigt har Dylan Harris fått syn på den unga sjuksköterskan Lowri Driscoll och bestämmer sig för att följa efter henne.

Hidden del 3

10 december 2019 · 57m 10s

Cadi har svårt att prata med sin pappa och systrar om sjukdomen. Megan Ruddock försöker komma ikapp i skolan men en kompis anar att något är fel och konfronterar henne. När Megan tar mod till sig och flyr ifrån stan stöter hon ihop med Dylan.

Hidden del 4

10 december 2019 · 57m 4s

Megan har hamnat mitt i sin värsta mardröm då Dylan och hans mamma tagit henne till fånga och efter ett misslyckat flyktförsök ser situationen mycket hopplös ut. Men Dylans tioåriga dotter Nia har bevittnat alltihop från sitt sovrumsfönster.

Hidden del 5

10 december 2019 · 57m 4s

I jakten på mördaren får Cadi och Owen höra talas om Endaf Elwy som avtjänar ett straff för mordet på hans systerdotter Anna. Tillbaka på polisstationen slås de av hur lik Anna är de mördade och saknade kvinnorna. Är det bara en slump?

Hidden del 6

10 december 2019 · 57m 25s

Cadi besöker Endaf Elwy i Gladwell-fängelset och blir mer och mer övertygad om att han är oskyldig. Samtidigt smyger Dylans mamma ner till Megan i källaren och varnar henne för att försöka rymma igen. Men varningen får motsatt effekt.

Hidden del 7

10 december 2019 · 57m 4s

Cadi och Owen gör ett genombrott i utredningen och kör i full fart mot Dylan hus. Nia har bestämt sig för att hjälpa Megan och ser sin chans. Megan lyckas ta sig ifrån huset och flyr för sitt liv genom skogen men Dylan är strax bakom.

Hidden del 8

10 december 2019 · 57m 8s

Säsongsavslutning. Megan och Nia är räddade och i säkert förvar hos polisen, men jakten på Dylan har bara börjat. Hur ska de hitta honom innan han hinner orsaka mer skada? Cadi tar mod till sig och pratar äntligen med sin pappa.