tv4play logo

Hockeylabbet

Hockeylabbet dyker ner i siffrorna, analyserar och kommer till slutsatser om det mesta av spelet på isen. Allt med hjälp av avancerad statistik. Programledare är Björn Oldeen och vid sin sida har han hockeyanalytikern Petter Carnbro och hockeyexperten Petter Rönnqvist.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Hela program - 17 avsnitt

Hockeylabbet del 16

Hockeylabbet synar de hetast formationerna i SHL och förklarar varför det gått så bra så här långt. I programmet tar vi också en närmare titt på SHL-lagens slutspelsform och vilka nordamerikaner som producerat bäst under den gångna säsongen.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 15

Hockeylabbet synar de bästa målvakterna, vilka NHL-stjärnor som gör skillnad för sitt lag och så tar vi en extra titt på vilka SHL-målvakter som är hetast med klubban.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 14

Hockeylabbet tar sig en närmare titt på hur SHL-lagen mår inför slutspelet som börjar närma sig. Magasinet diskuterar även vilka NHL-stjärnor som snart kan trejdas och vilka SHL-lag som är bäst respektive sämst på att göra mål i tom bur.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 13

Hockeylabbet synar de hetaste målskyttarna, vilka SHL-stjärnor som bör byta klubb inför transferstoppet och så tar vi en närmare titt på den svenska dominansen i NHL.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 12

Hockeylabbet synar vilket lag som är bäst på att stoppa farliga målchanser, hur länge en SHL-spelare egentligen har pucken och vilken NHL-stjärna som är bäst framför mål.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 11

Hockeylabbet synar SHL-lagen som bytt tränare för att se om det gett någon effekt. I magasinet diskuteras även NHL-trejden där svenska Carl Grundström har fått byta klubb och vilken svensk NHL-stjärna som är bäst på att vinna lösa puckar.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 10

Hockeylabbet synar Luleås fina statistik och förklarar varför det gått så bra så här långt i SHL. I magasinet diskuteras också vilka SHL-spelare som levererat bäst sett till istid och vilken svensk rookie som utmanar de stora NHL-stjärnorna.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 9

Hockeylabbet diskuterar vilka passningar som är vassast om du vill göra mål i SHL, hur mycket har William Nylanders återkomst i Toronto påverkat och vilka SHL-stjärnor som skjuter flest direktskott.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 8

I säsongsavslutningen av Hockeylabbet avslöjas vilket lag som är bäst i försvarsspelet över hela rinken. Luleå sticker ut när vi tittar på backstatistiken. På listan har vi räknat ut vilken sportchef i Leksand som nått bäst, poängmässigt, resultat.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 7

Hockeylabbet diskuterar vad som juniorkronorna behöver lyckas med för att nå långt i JVM, Elias Petterssons framfart i NHL och vilka som är de vanligaste utvisningarna i SHL under 2000-talet.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 6

HV71:s siffror är bättre än vad placeringen visar. Hockeylabbet går igenom statistiken som visar vad 2016-års mästarlag ska göra. Dessutom visar Erik Karlssons siffror, trots måltorka, att han är bättre den här säsongen än ifjol.

Tillgängligt: 15 dagar till

Hockeylabbet del 5

Hockeylabbet går igenom William Nylanders kontraktssituation. Hur mycket är han värd? Elias Petterssons succé ifjol i SHL fortsätter, men nu i NHL. Kommer han att lyckas bli bäste svenske rookie genom tiderna?

Tillgängligt: 15 dagar till