Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Hockeylabbet del 16, säsong 2018

Hela program - 17 avsnitt

Spelas nu

Hockeylabbet del 16

Hockeylabbet synar de hetast formationerna i SHL och förklarar varför det gått så bra så här långt. I programmet tar vi också en närmare titt på SHL-lagens slutspelsform och vilka nordamerikaner som producerat bäst under den gångna säsongen.

Hockeylabbet del 15

Hockeylabbet synar de bästa målvakterna, vilka NHL-stjärnor som gör skillnad för sitt lag och så tar vi en extra titt på vilka SHL-målvakter som är hetast med klubban.

Hockeylabbet del 14

Hockeylabbet tar sig en närmare titt på hur SHL-lagen mår inför slutspelet som börjar närma sig. Magasinet diskuterar även vilka NHL-stjärnor som snart kan trejdas och vilka SHL-lag som är bäst respektive sämst på att göra mål i tom bur.

Hockeylabbet del 13

Hockeylabbet synar de hetaste målskyttarna, vilka SHL-stjärnor som bör byta klubb inför transferstoppet och så tar vi en närmare titt på den svenska dominansen i NHL.

Hockeylabbet del 12

Hockeylabbet synar vilket lag som är bäst på att stoppa farliga målchanser, hur länge en SHL-spelare egentligen har pucken och vilken NHL-stjärna som är bäst framför mål.

Hockeylabbet del 11

Hockeylabbet synar SHL-lagen som bytt tränare för att se om det gett någon effekt. I magasinet diskuteras även NHL-trejden där svenska Carl Grundström har fått byta klubb och vilken svensk NHL-stjärna som är bäst på att vinna lösa puckar.

Hockeylabbet del 10

Hockeylabbet synar Luleås fina statistik och förklarar varför det gått så bra så här långt i SHL. I magasinet diskuteras också vilka SHL-spelare som levererat bäst sett till istid och vilken svensk rookie som utmanar de stora NHL-stjärnorna.

Hockeylabbet del 9

Hockeylabbet diskuterar vilka passningar som är vassast om du vill göra mål i SHL, hur mycket har William Nylanders återkomst i Toronto påverkat och vilka SHL-stjärnor som skjuter flest direktskott.

Hockeylabbet del 8

I säsongsavslutningen av Hockeylabbet avslöjas vilket lag som är bäst i försvarsspelet över hela rinken. Luleå sticker ut när vi tittar på backstatistiken. På listan har vi räknat ut vilken sportchef i Leksand som nått bäst, poängmässigt, resultat.

Hockeylabbet del 7

Hockeylabbet diskuterar vad som juniorkronorna behöver lyckas med för att nå långt i JVM, Elias Petterssons framfart i NHL och vilka som är de vanligaste utvisningarna i SHL under 2000-talet.

Hockeylabbet del 6

HV71:s siffror är bättre än vad placeringen visar. Hockeylabbet går igenom statistiken som visar vad 2016-års mästarlag ska göra. Dessutom visar Erik Karlssons siffror, trots måltorka, att han är bättre den här säsongen än ifjol.

Hockeylabbet del 5

Hockeylabbet går igenom William Nylanders kontraktssituation. Hur mycket är han värd? Elias Petterssons succé ifjol i SHL fortsätter, men nu i NHL. Kommer han att lyckas bli bäste svenske rookie genom tiderna?