tv4play logo

Hundar utan hyfs

Vi följer den fenomenala hundtränaren Graeme Hall när han åker land och rike runt för att hjälpa familjer att få styr på sina fyrbenta vänner. Med över 10 års erfarenhet hittar han hållbara och långsiktiga lösningar för alla typer av hundar.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Hundar utan hyfs del 1

8 augusti 2019 · 43m 38s

Programstart. Hundtränaren Graeme Hall åker land och rike runt för att hjälpa familjer få styr på deras fyrbenta vänner. I premiäravsnittet möter vi bland annat de två labradorerna Teddy och Fudge samt hunden Peggy som rymmer så fort chansen ges.

Hundar utan hyfs del 2

15 augusti 2019 · 43m 50s

Collien Bella är en mardröm för grannarna i kvarteret. Hon är aggressiv mot främlingar vilket gör att ingen vågar komma nära, något Graeme ska försöka få ordning på. Dessutom får vi möta Toby, en listig basset hound som styr och ställer hemma.

Hundar utan hyfs del 3

22 augusti 2019 · 43m 44s

Familjen Birchmore är i desperat behov av hjälp. Deras fem månader gamla valp Diego attackerar allt och alla som kommer nära. Kommer Graeme kunna hjälpa familjen innan det är för sent? Vi möter dessutom Schnauzern Krays, som hatar andra hundar.

Hundar utan hyfs del 4

29 augusti 2019 · 43m 44s

Graeme beger sig till Dormington där den portugisiska vattenhunden Betty bor. Betty gillar inte kvinnor vilket blivit ett stort problem för familjen. Graeme tar sig även an den aggressiva bulldoggen Pixie samt den matälskande Labradoren Lucy.

Hundar utan hyfs del 5

5 september 2019 · 43m 42s

Terriern Marnie lämnar inte sin matte ifred en sekund och nu orkar hon inte mer. I Norfolk bor hunden Charlie som är en kicksökande varelse. Ägaren Vickie kan inte slappna av när de ute och blir ofantligt tacksam när Graeme kommer till undsättning.

Hundar utan hyfs del 6

12 september 2019 · 45m 5s

Säsongsavslutning. Graeme ger sig av till Laura som är i desperat behov av hjälp. Hennes hund Dolly vänder upp och ner på huset så fort hon blir lämnad själv. Han tar sig även an terriern Ernie, som ser till att grannarna aldrig får en lugn stund.