tv4play logo

Hunted - Storebror ser dig!

I en allt mer övervakad värld där alla ens steg kan spåras av myndigheterna ska 14 vanliga människor gå under jorden och försöka hålla sig gömda i 28 dagar samtidigt som det blir jagade av före detta poliser och agenter från underrättelsetjänster.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 6 avsnitt

Hunted - Storebror ser dig! del 6

Säsongsavslutning. Det återstår nu bara fyra rymlingar. Vännerna Stephen och Martin har lyckats undkomma jägarna, men hamnar till sist på deras radar. Samtidigt gömmer sig fortfarande Emily och Lauren på varsitt håll. Lyckas de hålla sig undan?

Tillgängligt: 14 dagar till

Hunted - Storebror ser dig! del 5

Sex rymlingar har hittats och åtta återstår. Nygifta Adam och Emma Channell är två som är på fri fot, och de vill ha ett sista äventyr innan de skaffar familj. 21-åriga Freddie Young gömmer sig hos sin svärmor Jacqui Omer på en husbilscamping.

Tillgängligt: 14 dagar till

Hunted - Storebror ser dig! del 4

De goda vännerna Stephen Hardiker och Martin Cole flyr via kanalen och tar sig närmare 16 mil på fot och med cykel. Dessutom beger sig en beslutsam 25-åring, Adam Young, ut i Storbritannien för att försöka undkomma jägarna.

Tillgängligt: 7 dagar till

Hunted - Storebror ser dig! del 3

Ricky Allen har varit på rymmen i 15 dagar, och jägarna gör en rejäl kraftansträngning för att få tag honom. Det skrämmer läkaren som tar sig ner till London i hopp om att komma undan. Samtidigt skiljer sig Emily och Lauren.

Tillgängligt: 7 dagar till

Hunted - Storebror ser dig! del 2

Läkaren Ricky Allen har tagit sig till Skottland för att försöka skaka av sig sina förföljare. Han kommer på en vågad plan för att komma undan. Samtidigt får jägarna två nya rymlingar att leta efter. Det är bröderna Harinder och Davinder Singh.

Tillgängligt: Sista dagen

Hunted - Storebror ser dig! del 1

Säsongstart. Jägarna, ledda av Brett Lovegrove som varit chef för kontraterrorism i London, söker efter Ricky Allen som beger sig norrut. Dessutom försöker skolkamraterna Emily Dredge och Lauren English undkomma sina förföljare.

Tillgängligt: Sista dagen