tv4play logo

Hur svårt kan det va?

Vi vuxna krånglar ofta till livet. Kanske blir världen mer begriplig om vi ser den genom barns ögon? Peter Settman och en kvicktänkt barnpanel tar sig an vuxenvärldens dilemman och problem. Streama Hur svårt kan det va? reklamfritt på C More!

Säsong 1 - 8 avsnitt

Hur svårt kan det va? del 1

Seriestart. Panelen som består av Hilda, Evelyn och Elin ger insiktsfulla och kanske lite oväntade svar på de stora frågorna. Maria Lundqvist behöver hjälp med sin bucketlist.

Hur svårt kan det va? del 2

Panelen som består av Ebba, Enzo och Elin får agera karriärsrådgivare och festfixare. Roxettes gamla hit "The Look" får en ny text med hjälp av sexåriga Kaylee och Daniel Norberg. I "Barn testar" provar barnen en mobiltelefon från 1986.

Hur svårt kan det va? del 3

Panelen som består av Hilda, Dante och Ebba ger nya insikter på vanliga problem och frågor. De svarar bland annat på när man egentligen är ihop och hur man gör när man ska löneförhandla. Dessutom får de prova ostron och kaffeglass.

Hur svårt kan det va? del 4

Panelen som består av Evelyn, Isak och Nicole ger allt från karriärstips till svar på tunga filosofiska frågor. Zara Larssons låt "Lush life" får en omtolkning. I "Barn testar" ger barnen sin syn på den gamla tekniken.

Hur svårt kan det va? del 5

Panelen ikväll består av Dante, Anton och Julia – ett expertgäng som ger nya vinklar på gamla problem. Peter Settman lotsar barnen fram bland vuxna frågor och i musikstudion ger Benjamin Ingrosso en helt ny version av sin låt ”Good Lovin”.

Hur svårt kan det va? del 6

Artisten Martin Stenmarck är en av flera som får hjälp av Ebba, Anton och Isak i barnpanelen. Syskonen Della och Beppe berättar historien om Bonnie och Clyde. I ordspråksrundan ger barn sin syn på vad de vanligaste ordspråken betyder.

Hur svårt kan det va? del 7

Enzo, Dante och Julia i barnpanelen ger sin syn på bland annat sömnlöshet, dåligt minne och hårvård. I musikstudion tar man sig an Mariettes låt "A Million Years". Det blir också lite husmorstips.

Hur svårt kan det va? del 8

Säsongsavslutning. Ellie, Ruben och Ebba i barnpanelen tar sig bland annat an 40-årskriser och åldersgränser. Ace Wilders låt Don't Worry får sig en omgörning.