tv4play logo

Hur svårt kan det va?

Här ger en barnpanel sin syn på vuxnas problem och ger direkta och inte helt konventionella lösningar. Det blir överraskande diskussioner som varvas med sketcher och inslag. Programledare är Peter Settman.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Hur svårt kan det va? del 1

26 mars 2017 · 22m 11s

Seriestart. Panelen som består av Hilda, Evelyn och Elin ger insiktsfulla och kanske lite oväntade svar på de stora frågorna. Maria Lundqvist behöver hjälp med sin bucketlist.

Hur svårt kan det va? del 2

2 april 2017 · 21m 32s

Panelen som består av Ebba, Enzo och Elin får agera karriärsrådgivare och festfixare. Roxettes gamla hit "The Look" får en ny text med hjälp av sexåriga Kaylee och Daniel Norberg. I "Barn testar" provar barnen en mobiltelefon från 1986.

Hur svårt kan det va? del 3

15 april 2017 · 21m 22s

Panelen som består av Hilda, Dante och Ebba ger nya insikter på vanliga problem och frågor. De svarar bland annat på när man egentligen är ihop och hur man gör när man ska löneförhandla. Dessutom får de prova ostron och kaffeglass.

Hur svårt kan det va? del 4

23 april 2017 · 21m 51s

Panelen som består av Evelyn, Isak och Nicole ger allt från karriärstips till svar på tunga filosofiska frågor. Zara Larssons låt "Lush life" får en omtolkning. I "Barn testar" ger barnen sin syn på den gamla tekniken.

Hur svårt kan det va? del 5

30 april 2017 · 22m 3s

Panelen ikväll består av Dante, Anton och Julia – ett expertgäng som ger nya vinklar på gamla problem. Peter Settman lotsar barnen fram bland vuxna frågor och i musikstudion ger Benjamin Ingrosso en helt ny version av sin låt ”Good Lovin”.

Hur svårt kan det va? del 6

13 maj 2017 · 22m 8s

Artisten Martin Stenmarck är en av flera som får hjälp av Ebba, Anton och Isak i barnpanelen. Syskonen Della och Beppe berättar historien om Bonnie och Clyde. I ordspråksrundan ger barn sin syn på vad de vanligaste ordspråken betyder.

Hur svårt kan det va? del 7

28 maj 2017 · 19m 55s

Enzo, Dante och Julia i barnpanelen ger sin syn på bland annat sömnlöshet, dåligt minne och hårvård. I musikstudion tar man sig an Mariettes låt "A Million Years". Det blir också lite husmorstips.

Hur svårt kan det va? del 8

4 juni 2017 · 21m 35s

Säsongsavslutning. Ellie, Ruben och Ebba i barnpanelen tar sig bland annat an 40-årskriser och åldersgränser. Ace Wilders låt Don't Worry får sig en omgörning.