tv4play logo

Husjägarna - Danmark

Dansk livsstilsserie. Experterna tar reda på personernas önskemål och sedan visas de tre fastigheter som uppfyller deras krav. De får också hjälp av experterna att bjuda på bostaden om den faller dem i smaken.

Säsong 4 - 6 avsnitt

Husjägarna - Danmark del 6

19 januari 2020 · 40m 21s

Annette och Mikkel bor mitt i stan och drömmer om att återvända till landet. Marianne och Tom har bott i Kanada i flera år och saknar den storslagna naturen. De vill flytta till ett hus mitt i skogen där de kan driva en bed & breakfast.

Husjägarna - Danmark del 5

18 januari 2020 · 42m 0s

Manuela och Kasper trängs i Kaspers gamla ungkarlslya i Kongens Lyngby och drömmer om ett större boende i samma område. Kirsten och Mikael har letat efter sitt drömhus i över sju år och Christian söker efter alternativ på Jylland.

Husjägarna - Danmark del 4

12 januari 2020 · 40m 18s

Helle och Nicolai bor i en ungkarlslya på en av Köpenhamns mest trafikerade vägar. De är i stort behov av mer plats men vill kunna fortsätta ta cykeln överallt. Cecilie och Ulrich i Nordfyn är på jakt efter en stor gård.

Husjägarna - Danmark del 3

11 januari 2020 · 40m 3s

Mettes och Jacks lägenhet i Köpenhamn har ett perfekt läge med utsikt över vattnet men de är alltför trångbodda. Tvåbarnsföräldrarna Maria och Marcus längtar efter ett hus i närheten av Köpenhamn och de har mycket specifika krav.

Husjägarna - Danmark del 2

5 januari 2020 · 40m 31s

Christina och Andreas vill bo kvar på Nordsjälland men hitta ett större hem som har plats för alla deras intressen. Nygifta Line och Lasse som bor i en enrummare i Kolding drömmer om ett hus med trädgård.

Husjägarna - Danmark del 1

4 januari 2020 · 40m 29s

Fie och Jesper letar efter en lägenhet som ska ligga så nära Köpenhamns centrum som möjligt. Tvåbarnsföräldrarna Nada och Mikkel drömmer om ett rymligt hus norr om huvudstaden och det visar sig att de har mycket specifika krav.