Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Husjägarna - Danmark

Dokumentärserie. Här får människor hjälp av mäklare att hitta sitt drömhus.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 6 - 6 avsnitt

Husjägarna - Danmark del 6

Christian är i Limfjorden och hjälper Mette och Rasmus att hitta ett hus som har nära till djur och natur. Sara är Glostrup och hjälper förstagångsköparna Katja och Sebastian. Paret är nyförlovade och vill ha ett hus där det kan starta en familj.

Husjägarna - Danmark del 5

Josefine och Kasper är klara med sina studier och drömmer om en stor egendom på Midtjylland och Christian visar dem tre olika fastigheter. Sara är i Nordsjælland och hjälper Michelle och Thomas som vill ett hus i deras barndomsby Allerød.

Husjägarna - Danmark del 4

Sara är i Svendborg där hon hjälper Lisbeth och Mads att hitta sitt drömboende. Paret har letat efter hus där länge men ännu inte hittat något. Christian hjälper Sigrid och Emil som vill flytta från Köpenhamn till Nørrebro.

Husjägarna - Danmark del 3

Sara hjälper Amanda och Klaus att hitta nytt boende. Bostaden måste ha plats för deras två barn samt Klaus mamma. Christan är i Lejve där han hjälper Lone och Jan. Trots en begränsad budget drömmer paret om ett hus.

Husjägarna - Danmark del 2

Sara hjälper de nyblivna föräldrarna Siri och Michael. Paret har flyttat runt mycket och drömmer nu om en permanent bostad där deras son kan få ett eget rum. Christian är i Köpenhamn och hjälper Carina och Mårten som vill flytta till ett större hus.

Husjägarna - Danmark del 1

Säsongsstart. Christian hjälper Katinka och Kenn som drömmer om ett stort hus Frederikesberg. Paret har en stor budget men med den kommer även höga krav. Sara hjälper det trångbodda paret Silje och Kåre som vill flytta från sin lägenhet till ett hus.

Säsong 5 - 4 avsnitt

Säsong 4 - 5 avsnitt

Vi tror du gillar