tv4play logo

Husjägarna

Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 20 - 17 avsnitt

Husjägarna del 17

Säsongsavslutning. Ett år efter att två par fått hjälp av mäklarna i Husjägarna återser vi dem för att höra hur det gått, hur har deras liv förändras under de senaste tolv månaderna? Kunde Phil hjälpa dem vägen till att hitta sina nya hem?

Tillgängligt: 27 dagar till

Husjägarna del 16

Phil fortsätter återvända till tidigare husjägare för att se hur det gått för dem. 2015 var Phil i Leeds för att hjälpa ett par som länge letat hus men inte köpt något då de var rädda att köpa fel hem. 2013 hjälpte Phil ett förlovat par i London.

Tillgängligt: 26 dagar till

Husjägarna del 15

Vi återser två upp över öronen förälskade par som båda hade höga förväntningar när de fick hjälp att hitta sitt nya hem för några år sen. Phil återvänder till London och Bath för att se vart livet och den nyckfulla bostadsmarknaden fört dem.

Tillgängligt: 23 dagar till

Husjägarna del 14

Phil träffar husjägare som fick hjälp i programmet några år tidigare, men som verkade tycka att kompromiss var något omöjligt och hade krav som mäklarna aldrig lyckades nå. Vad var det som till slut fick dem att hitta hem?

Tillgängligt: 22 dagar till

Husjägarna del 13

Kirstie återser två uppsättningar husjägare som båda var på jakt efter hem nära kusten. 2013 hjälpte Phil ett pensionerat par att hitta drömhemmet på kusten i Norfolk, och 2011 hjälpte Kirstie ett par att spendera ett arv på den engelska rivieran.

Tillgängligt: 21 dagar till

Husjägarna del 12

I Bournemouth tvingar mäklarna några husjägare att inse några tuffa sanningar. Kirsties första husvisning tillsammans med Mary Jane och Paul bjuder på en ordentlig överraskning. Phil försöker få Alan och Nora att tänka om utifrån sin budget.

Tillgängligt: 20 dagar till

Husjägarna del 11

I södra Wales har bostadsmarknaden gett paret Emma och Lee en ordentlig omgång, nu behöver de Kirsties expertis. Phil hjälper paret Will och Abby som snart ska få barn och letar efter ett familjehem, de har letat länge men aldrig varit på en visning!

Tillgängligt: 19 dagar till

Husjägarna del 10

I Reading hjälper Kirstie Chloe leta efter sitt första egna hem, föräldrarna hjälper till ekonomiskt och pappa Clive har lite för mycket att säga till om. Lärarna Richard och Jo behöver Phils hjälp när de behöver ett hem innan skolterminen börjar.

Tillgängligt: 16 dagar till

Husjägarna del 9

Unga paret Tom och Timna i York har bråttom att hitta ett hem, hyreskontraktet går snart ut och de väntar sitt första barn, så Kirstie kämpar mot klockan. Phil letar hem med ett par som visar sig väldigt svåra att läsa, vad vill de egentligen?

Tillgängligt: 15 dagar till

Husjägarna del 8

Kirstie hjälper förstagångsköparna Hannah och Ben att jobba upp modet att slutgiltigt bestämma sig för ett nytt hem söder om Themsen. Phil försöker hitta ett stort hem på liten budget åt Hemani och Nigel som återvänt till England från Australien.

Tillgängligt: 14 dagar till

Husjägarna del 7

I Devon är en ung familj på jakt efter sitt första familjehem. Men med en lång önskelista i en liten kuststad hoppas Kirstie att hon ska kunna få dem att tänka utanför lådan. Phil får några nervösa stunder när han hjälper ett par med husjakten.

Tillgängligt: 13 dagar till

Husjägarna del 6

Phil och Kirstie får varsin utmaning i skotska huvudstaden Edinburgh. Emma och James tvingas efter ett stormigt sökande erkänna att de är osäkra på vad de är ute efter. Amerikanska paret Tom och Chandra måste inse sin budgets begränsningar.

Tillgängligt: 12 dagar till

Säsong 19 - 3 avsnitt

Vi tror du gillar