tv4play logo

I Am the Night

I Los Angeles korsas journalisten Jay Singletarys och den unga flickan Fauna Hodels vägar. Fauna letar efter svar om sin familj och Jay vill få klarhet i fallet som förstörde hans karriär. Ett mystiskt spår leder dem till gynekologen George Hodel.

Säsong 1 - 6 avsnitt

I Am the Night del 1 - Pilot

13 januari 2020 · 52m 5s

Seriestart. Den unga tjejen Fauna Hodel från Reno är trött på sitt liv och ger sig ut på en livsomvälvande resa för att hitta sig själv. Samtidigt sitter den före detta marinsoldaten Jay Singletary i Los Angelos och skriver om ett otäckt mord.

I Am the Night del 2 - Phenomenon of Interference

13 januari 2020 · 48m 18s

Precis nyanländ till Los Angeles försöker Fuana hitta sin familj, där bland sin mystiske farfar. Jay fortsätter jakten på Romeo samtidigt som han tampas med historien om mannen som förstörde hans karriär.

I Am the Night del 3 - Dark Flower

13 januari 2020 · 47m 33s

Efter ett besök från Los Angeles-polisen börjar Jay inse att han kanske är närmare sanningen än vad han tidigare trott. Fauna har svårt att hantera Corinna och hennes misstankar om att hon gömmer hennes mamma växer.

I Am the Night del 4 - Matador

13 januari 2020 · 47m 51s

Fauna är närmare än någonsin att hitta sin mamma Tamar, och när en oväntad inbjudan dyker upp är hon snabb med att tacka ja. Efter ett telefonsamtal mitt i natten från Corinna förstår Jay att Hodel-fallet är nära på att falla isär.

I Am the Night del 5 - Aloha

13 januari 2020 · 48m 1s

Jay och Fauna försöker ta sig till Hawaii för att få klarhet. Fauna hoppas på att hitta sin mamma Tamar och få svar på varför hon adopterades bort. Samtidigt vill Jay ta reda på var Tamar vet om Hodel-fallet som förstörde hans karriär.

I Am the Night del 6 - Queen's Gambit, Accepted

13 januari 2020 · 49m 5s

Säsongsavslutning. När Fauna får höra vad som hände Jimmy Lee, försöker hon desperat att ta sig hem. Samtidigt är Jay fast i en cell med minst sagt opålitliga människor. För att ta sig ut måste han vara beredd att offra det han bryr sig om.