tv4play logo

I huvudet på Gunde Svan

Följ med när Gunde Svan ger sig iväg för att träffa några av Sveriges främsta idrottare. I djupa samtal går han till botten med vad som gör vissa så framgångsrika.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 6 avsnitt

I huvudet på Gunde Svan del 1

Säsongsstart. Gunde möter ishockeylegendaren Börje Salming. Vi får följa med Börje från barndomen i Kiruna till omklädningsrummet i Toronto och prata om hur det var att uppleva NHL och bli en av våra allra största ishockeyspelare någonsin.

Tillgängligt: 30+ dagar till

I huvudet på Gunde Svan del 2

Gunde träffar en av Sveriges viktigaste fotbollsspelare och tränare genom tiderna, Pia Sundhage. Hon berättar om resan från att som liten flicka inte få rätten att vara med och spela fotboll till att ta den svenska damfotbollen till stora framgångar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

I huvudet på Gunde Svan del 3

Gunde besöker OS medaljören Peder Fredricson och hästen All in hemma på Österlen. Peder förklarar vad som krävs för att bemästra ett kraftpaket på 500 kg och berättar om vägen han har gått för att bli en av de bästa hoppryttarna i världen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

I huvudet på Gunde Svan del 4

Nu möter vi flerfaldiga världsmästaren och världsrekordhållaren i höjdhopp, Kajsa Bergqvist. Gunde kommer till insikt om hur viktig den mentala styrkan var för Kajsa hur hon lyckades lura sig själv för att bli bäst i världen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

I huvudet på Gunde Svan del 5

Gunde möter en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna, Tomas Brolin. Vi får följa hans resa från barndomen hela vägen in på Stadio Ennio Tardini. Han förklarar hur viktig hans träningsvilja var för att bli stor i världens största liga.

Tillgängligt: 30+ dagar till

I huvudet på Gunde Svan del 6

Säsongsavslutning. Nu är det dags för Gunde att gå in i buren mot en av världens bästa MMA fighters, Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Alexander förklarar hur träningen har gjort honom redo för att utsätta sig för sitt livs största fight.

Tillgängligt: 30+ dagar till