tv4play logo

Är helsingborgarna rädda för juryn i Idol 2018?

Säsong 2019 - 38 avsnitt

Idol Extra del 22

Vad vore en Idol-fredag utan eftersnack? Pär Lernström tar tempen på deltagarna efter kvällens framträdanden och pratar med den deltagare som tvingas lämna tävlingen.

Idol - Resultatshow del 22

En stjärnspäckad afton lider mot sitt slut och frågan är vilka idoler som imponerat mest på er där hemma? Det får vi reda på nu när det är dags för tittarnas röster att redovisas.

Idol del 22

Glitter och glamour väntar i den fjärde fredagsfinalen av Idol. Temat är "Melodifestivalen" och Daniel Norberg praoar som Pär Lernströms sidekick. Dessutom gästar melodifestival-ikonen Christer Björkman och Hanna Ferm framför sin nya singel.

Idol Extra del 21

Ännu en spektakulär Idol-fredag lider mot sitt slut och det är dags att analysera kvällens tävling. Vilken Idol imponerande mest på juryn och hur känns det för deltagaren som måste lämna tävlingen? Det och mycket mer tar vi reda på i Idol extra.

Idol - Resultatshow del 21

Den tredje fredagsfinalen är avklarad och tiden är inne för tittarnas röster att redovisas. Vilka idoler får sjunga vidare och vem tvingas att lämna tävlingen?

Idol del 21

Äntligen fredag vilket betyder att det blivit dags för den tredje fredagsfinalen. Temat är "Världens Bästa Låt" och idolerna har fått välja mellan låtar som ni där hemma valt ut. Bland kvällens låtar finns "Sand" "Superstition" och "Chandelier".

Idol Extra del 20

Vem imponerade mest i säsongens andra fredagsfinal? Det och mycket mer får vi svar på i Idol Extra där det blir intervjuer och analyser av kvällens tävling.

Idol - Resultatshow del 20

Vilka idoler får fortsätta sin artistresa och vem tvingas att lämna tävlingen? Det får vi svar på när rösterna från säsongens andra fredagsfinal redovisas.

Idol del 20

Igenkänningsfaktorn är ett faktum i kvällens fredagsfinal med temat "Genombrottshits". Vi får höra låtar som "How will I know", "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och "Emmylou". Dessutom lär musikjournalisten Fredrik Strage oss om låtarnas historia.

Idol Extra del 19

Intervjuer, eftersnack och analyser av kvällens rafflande tävling.

Idol - Resultatshow del 19

Spänningen är stor när det är dags för tittarnas röster att redovisas. Vilka idoler går vidare från den första fredagsfinalen och vilka tvingas lämna tävlingen?

Idol del 19

Rafflande spänning och bångstyriga nerver – jakten på Sveriges nästa stjärna fortsätter i säsongens första fredagsfinal. Efter en intensiv kvalvecka är det dags för idolerna att ta nästa steg – upp på den stora scenen. Kvällens tema är "Jag är idol".

Säsong 2018 - 58 avsnitt

Måns Zelmerlöw - 63 klipp

Linnea Henriksson - 39 klipp

Darin - 2 klipp

Agnes - 38 klipp

Loreen - 15 klipp