tv4play logo

Sebastian Walldén: Without you – Avicii

Längd: 3 min 45 sekPå TV4 Play sedan: 7 december 2018

Sebastian Walldén sjunger Aviciis låt ”Without you” i finalen av Idol 2018

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan ses i hela världen

Om Idol:Idol är programmet där drömmar blir verklighet, och har försett oss med artister som Tove Styrke, Darin och Amanda Jenssen. Följ framtidens stjärnor från det första mötet med juryn till den sprakande finalen.

Säsong 2019 - 21 avsnitt

Idol del 16

Det råder ingen tvekan om att det ligger spänning i luften när Idols livesända kvalvecka fortsätter. På scen finner vi Christoffer, Ludwig, Pawel, Hugo och Freddie. Vilka två som tar sig vidare till fredagens kvalfinal bestämmer ni där hemma.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol - Sista chansen del 3

Vem lyckas hålla nerverna i styr och vem faller på målsnöret? Det börjar dra ihop sig i Sista chansen. Fyra idoler har blivit två, och det återstår endast en rafflande duell innan vi får reda på vem som kniper den sista kvalplatsen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol - Resultatshow del 2

Vilka tar sig vidare från den känsloladdade kvalveckan? Det får vi reda på när det är dags för tittarnas röster att redovisas.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol - Sista chansen del 2

Dramatiken i Sista chansen fortsätter när Madeleine Simbila och Ellie Lilja tar plats på scen. För en av dem blir det deras sista framträdande i Idol medan den andra får fortsätta sin resa. Vem som får vilket öde bestämmer ni tittare.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol del 15

Denna afton är det tjejernas tur att kliva upp på kvalscenen och i startfältet hittar vi Annie, Madelief, Dao, Astrid och Filippa. För vissa spökar nerverna och frågan är om det kommer påverka vilka två som lyckas ta sig vidare?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol - Resultatshow del 1

Kvalveckan är igång och det är dags för tittarnas röster att redovisas. Vilka två idoler blir de första att gå vidare till de direktsända fredagsfinalerna?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol - Sista chansen del 1

Idolernas öde ligger i era händer – vem kniper sista platsen till kvalveckan? I Sista chansens första duell tävlar Claudia Renfro och Gustav Zetterlund mot varandra. Vem som går vidare till onsdagens duell bestämmer ni där hemma.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol del 14

Det är mycket som står på spel när den rafflande kvalveckan drar igång. Först ut är Kim, Hampus, Gottfrid, Tusse och Malik och de gör upp om två platser i fredagens kvalfinal. Vilka som går vidare bestämmer du där hemma.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol del 13

Vilka idoler får fortsätta sin resa? Nervositeten är stor när det äntligen är dags för juryn att meddela vilka deltagare som går vidare till den direktsända kvalveckan. Det finns bara 20 platser och juryn har redan gett bort en plats i förväg.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol del 12

Solosången fortsätter och det är flera som har problem med rösten. Juryn fortsätter att ifrågasätta Filippas heshet och Stephanie har svårt att hitta tonerna. Därefter är det dags för juryn att besluta vilka nitton som går vidare till kvalveckan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol del 11

Solosången fortsätter och det visar sig bli ett känsloladdat moment. En deltagare öppnar upp om sin trassliga historia och framför en låt som betyder mycket. En annan deltagare tappar bort texten helt och skickas direkt hem av juryn.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Idol del 10

Flera drömmar krossas när halva gruppen gallras bort. För en deltagare blir pressen för stor och ambulans kallas till platsen. Solosången drar igång och det blir av varierad kvalité. En deltagare rör juryn till tårar medan en annan får blackout.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 2018 - 58 avsnitt

Måns Zelmerlöw - 63 klipp

Linnea Henriksson - 39 klipp

Darin - 2 klipp

Agnes - 38 klipp

Loreen - 15 klipp