tv4play logo

Idol - Resultatshow del 14, säsong 15

Säsong 2019 - 35 avsnitt

Idol Extra del 21

Ännu en spektakulär Idol-fredag lider mot sitt slut och det är dags att analysera kvällens tävling. Vilken Idol imponerande mest på juryn och hur känns det för deltagaren som måste lämna tävlingen? Det och mycket mer tar vi reda på i Idol extra.

Idol - Resultatshow del 21

Den tredje fredagsfinalen är avklarad och tiden är inne för tittarnas röster att redovisas. Vilka idoler får sjunga vidare och vem tvingas att lämna tävlingen?

Idol del 21

Äntligen fredag vilket betyder att det blivit dags för den tredje fredagsfinalen. Temat är "Världens Bästa Låt" och idolerna har fått välja mellan låtar som ni där hemma valt ut. Bland kvällens låtar finns "Sand" "Superstition" och "Chandelier".

Idol Extra del 20

Vem imponerade mest i säsongens andra fredagsfinal? Det och mycket mer får vi svar på i Idol Extra där det blir intervjuer och analyser av kvällens tävling.

Idol - Resultatshow del 20

Vilka idoler får fortsätta sin artistresa och vem tvingas att lämna tävlingen? Det får vi svar på när rösterna från säsongens andra fredagsfinal redovisas.

Idol del 20

Igenkänningsfaktorn är ett faktum i kvällens fredagsfinal med temat "Genombrottshits". Vi får höra låtar som "How will I know", "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och "Emmylou". Dessutom lär musikjournalisten Fredrik Strage oss om låtarnas historia.

Idol Extra del 19

Intervjuer, eftersnack och analyser av kvällens rafflande tävling.

Idol - Resultatshow del 19

Spänningen är stor när det är dags för tittarnas röster att redovisas. Vilka idoler går vidare från den första fredagsfinalen och vilka tvingas lämna tävlingen?

Idol del 19

Rafflande spänning och bångstyriga nerver – jakten på Sveriges nästa stjärna fortsätter i säsongens första fredagsfinal. Efter en intensiv kvalvecka är det dags för idolerna att ta nästa steg – upp på den stora scenen. Kvällens tema är "Jag är idol".

Idol del 18

Starka känslor och sagolika sångprestationer – stora drömmar står på spel när det blivit dags för den rafflande kvalfinalen. Utöver de åtta idoler som kvalade in tidigare i veckan ska juryns wildcards upp på scen. Vilka idoler får fortsätta sin resa?

Idol del 17 - Eftersnack

En nervkittlande kvalvecka lider mot sitt slut och det är dags att redovisa resultatet för den sista deltävlingen. Den stora kvalfinalen återstår och vi tar tempen på Idolerna inför det sista avgörande momentet.

Idol - Resultatshow del 17

Vilka idoler får sjunga vidare och vilka tvingas att lämna tävlingen? Den sista kvalomgången är avslutad och det är dags att ta reda på vilka deltagare ni tittare röstat vidare till den stora kvalfinalen.

Säsong 2018 - 58 avsnitt

Måns Zelmerlöw - 63 klipp

Linnea Henriksson - 39 klipp

Darin - 2 klipp

Agnes - 38 klipp

Loreen - 15 klipp