tv4play logo

Klara Gunnerek - Dangerous woman av Ariana Grande (hela audition 2019)

Säsong 2019 - 26 avsnitt

Idol del 18

Starka känslor och sagolika sångprestationer – stora drömmar står på spel när det blivit dags för den rafflande kvalfinalen. Utöver de åtta idoler som kvalade in tidigare i veckan ska juryns wildcards upp på scen. Vilka idoler får fortsätta sin resa?

Idol del 17 - Eftersnack

En nervkittlande kvalvecka lider mot sitt slut och det är dags att redovisa resultatet för den sista deltävlingen. Den stora kvalfinalen återstår och vi tar tempen på Idolerna inför det sista avgörande momentet.

Idol - Resultatshow del 4

Vilka idoler får sjunga vidare och vilka tvingas att lämna tävlingen? Den sista kvalomgången är avslutad och det är dags att ta reda på vilka deltagare ni tittare röstat vidare till den stora kvalfinalen.

Idol del 17

Det har blivit dags för de sista idolerna att ta ton i den dramatiska kvalveckan. Eden, Nathalie, Iana, Matilda, Aida samt vinnaren av Sista chansen står på scen. Missa inte chansen att vara med och påverka vilka som får fortsätta sitt idoläventyr.

Idol - Resultatshow del 3

I kvalveckan är det ni tittare som sitter på makten. Omgång tre är avklarad och det är dags att reda på vilka två idoler som ni röstat vidare till den direktsända kvalfinalen.

Idol - Sista chansen del 3

Vem lyckas hålla nerverna i styr och vem faller på målsnöret? Det börjar dra ihop sig i Sista chansen. Fyra idoler har blivit två, och det återstår endast en rafflande duell innan vi får reda på vem som kniper den sista kvalplatsen.

Idol del 16

Det råder ingen tvekan om att det ligger spänning i luften när Idols livesända kvalvecka fortsätter. På scen finner vi Christoffer, Ludwig, Pawel, Hugo och Freddie. Vilka två som tar sig vidare till fredagens kvalfinal bestämmer ni där hemma.

Idol - Resultatshow del 2

Vilka tar sig vidare från den känsloladdade kvalveckan? Det får vi reda på när det är dags för tittarnas röster att redovisas.

Idol - Sista chansen del 2

Dramatiken i Sista chansen fortsätter när Madeleine Simbila och Ellie Lilja tar plats på scen. För en av dem blir det deras sista framträdande i Idol medan den andra får fortsätta sin resa. Vem som får vilket öde bestämmer ni tittare.

Idol del 15

Denna afton är det tjejernas tur att kliva upp på kvalscenen och i startfältet hittar vi Annie, Madelief, Dao, Astrid och Filippa. För vissa spökar nerverna och frågan är om det kommer påverka vilka två som lyckas ta sig vidare?

Idol - Resultatshow del 1

Kvalveckan är igång och det är dags för tittarnas röster att redovisas. Vilka två idoler blir de första att gå vidare till fredagens kvalfinal?

Idol - Sista chansen del 1

Idolernas öde ligger i era händer – vem kniper sista platsen till kvalveckan? I Sista chansens första duell tävlar Claudia Renfro och Gustav Zetterlund mot varandra. Vem som går vidare till onsdagens duell bestämmer ni där hemma.

Säsong 2018 - 58 avsnitt

Måns Zelmerlöw - 63 klipp

Linnea Henriksson - 39 klipp

Darin - 2 klipp

Agnes - 38 klipp

Loreen - 15 klipp