tv4play logo

In the vault

Dramathrillerserie som utspelar sig på ett amerikanskt college. När en av studenterna hittas död på en fest byts den glada stämningen i korridorerna ut mot vaksamhet och det dröjer inte länge förrän alla verkar misstänka alla andra för mord.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

In the Vault del 1 - Liv

Seriestart. Förstaårseleven Liv vill lämna det förflutna bakom sig och gläds åt sin nya tillvaro på Woodlawn College. Hon blir snabbt god vän med sin rumskamrat Jane och uppvaktas av filmstjärnan Taylor när en fest slutar i katastrof.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 2 - Jane

En polisutredning inleds och dödsfallet debatteras flitigt i korridorerna. Jane finner tröst hos Taylor när hon försöker smälta att hennes nya vän inte finns längre. Samtidigt börjar eleverna utforska skolans underjordiska tunnlar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 3 - Denise and Evin

Misstankar riktas mot den skadade atleten Evin när en narkotikaklassad substans hittas i Livs kropp. Denise vaknar upp med olycksbådande minnesluckor efter en fest och Val publicerar ett videoinlägg som får oönskad spridning på skolan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 4 - Omid

Omid får upp ögonen för blinda Hayley, minderårig dotter till en av skolans professorer. Samtidigt drar han med Taylor i en vadslagning inför en kommande fotbollsmatch. Nya sidor visar sig när resultat inte blir som förväntat.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 5 - Taylor

Taylor förbereder sig inför sin stora filmvisning på skolan när ryktet om hans relation med Jane plötsligt sprids till allmänheten. Fler oväntade överraskningar väntar under visningen då Livs sista hemlighet kommer upp till ytan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 6 - Chris

Chris måste kämpa hårt för att dölja sin hemlighet när hans föräldrar dyker upp på ett oväntat besök. Ytterligare förvirring uppstår när han och Evin besöker en fest för personer med gränsöverskridande könsidentitet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 7 - Valentina

Val drabbas av sömnlöshet när Livs död stämplas som självmord. Hon vänder sig till Jane för att få hjälp med studierna, omedveten om att Karlis och Chris tjuvlyssnar på deras samtal. En vild festkväll resulterar i ett oväntat erkännande.

Tillgängligt: 30+ dagar till

In the Vault del 8 - Karlis

Säsongsavslutning. Det är snöstorm och alla håller sig inomhus. Karlis och Jane tvingas definiera sin relation när Taylor visar Karlis filmtrailer för de andra eleverna. Samtidigt väljer Karlis att avslöja sin värsta rädsla för Jane.

Tillgängligt: 30+ dagar till