tv4play logo

In The Vault

Dramathrillerserie som utspelar sig på ett amerikanskt college. När en av studenterna hittas död på en fest byts den glada stämningen i korridorerna ut mot vaksamhet och det dröjer inte länge förrän alla verkar misstänka alla andra för mord.

Säsong 1 - 8 avsnitt

In the Vault del 1 - Liv

20 mars 2019 · 20m 7s

Seriestart. Förstaårseleven Liv vill lämna det förflutna bakom sig och gläds åt sin nya tillvaro på Woodlawn College. Hon blir snabbt god vän med sin rumskamrat Jane och uppvaktas av filmstjärnan Taylor när en fest slutar i katastrof.

In the Vault del 2 - Jane

21 mars 2019 · 22m 23s

En polisutredning inleds och dödsfallet debatteras flitigt i korridorerna. Jane finner tröst hos Taylor när hon försöker smälta att hennes nya vän inte finns längre. Samtidigt börjar eleverna utforska skolans underjordiska tunnlar.

In the Vault del 3 - Denise and Evin

27 mars 2019 · 21m 48s

Misstankar riktas mot den skadade atleten Evin när en narkotikaklassad substans hittas i Livs kropp. Denise vaknar upp med olycksbådande minnesluckor efter en fest och Val publicerar ett videoinlägg som får oönskad spridning på skolan.

In the Vault del 4 - Omid

28 mars 2019 · 22m 24s

Omid får upp ögonen för blinda Hayley, minderårig dotter till en av skolans professorer. Samtidigt drar han med Taylor i en vadslagning inför en kommande fotbollsmatch. Nya sidor visar sig när resultat inte blir som förväntat.

In the Vault del 5 - Taylor

3 april 2019 · 22m 22s

Taylor förbereder sig inför sin stora filmvisning på skolan när ryktet om hans relation med Jane plötsligt sprids till allmänheten. Fler oväntade överraskningar väntar under visningen då Livs sista hemlighet kommer upp till ytan.

In the Vault del 6 - Chris

4 april 2019 · 22m 6s

Chris måste kämpa hårt för att dölja sin hemlighet när hans föräldrar dyker upp på ett oväntat besök. Ytterligare förvirring uppstår när han och Evin besöker en fest för personer med gränsöverskridande könsidentitet.

In the Vault del 7 - Valentina

10 april 2019 · 21m 50s

Val drabbas av sömnlöshet när Livs död stämplas som självmord. Hon vänder sig till Jane för att få hjälp med studierna, omedveten om att Karlis och Chris tjuvlyssnar på deras samtal. En vild festkväll resulterar i ett oväntat erkännande.

In the Vault del 8 - Karlis

11 april 2019 · 25m 20s

Säsongsavslutning. Det är snöstorm och alla håller sig inomhus. Karlis och Jane tvingas definiera sin relation när Taylor visar Karlis filmtrailer för de andra eleverna. Samtidigt väljer Karlis att avslöja sin värsta rädsla för Jane.