tv4play logo

Jägarna

Fiender hopar sig på den norrländska landsbygden när ex-polisen Erik Bäckström upptäcker en mörk hemlighet om traktens lokala gruventreprenör. Detta spänningsdrama i sex delar är en fortsättning på filmserien med samma namn.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Jägarna del 1

19 december 2019 · 44m 10s

Seriestart. När gruventreprenören Markus utsätts för attentat av en trolig miljöaktivist anlitar han den före detta polisen Erik i hopp om att spåra gärningsmannen. Eriks brorson, polisaspiranten Peter, blir också delaktig i utredningen.

Jägarna del 2

19 december 2019 · 44m 10s

När Johannes kropp hittas betraktar polisen det hela som en smitningsolycka, medan Peter går till Erik med andra misstankar. Erik inser att det mycket väl kan röra sig om mord och försöker att säkra spåren innan det är för sent.

Jägarna del 3

19 december 2019 · 44m 10s

Erik vaknar upp på sjukhuset men det dröjer inte länge förrän han åker med Markus och de sydafrikanska gästerna på björnjakt. När de attackeras av Benjamin i jaktstugan inser Erik att Benjamin kan bevisa Markus inblandning i mordet.

Jägarna del 4

19 december 2019 · 44m 10s

Karin går hårt åt Karl som sjunker allt djupare i sitt missbruk. Ragnhild och Erik fördjupar sin relation samtidigt som Erik fortsätter sin jakt på Benjamins dator. Richardsson är sjukskriven och ägnar sin tid åt att springa Markus ärenden.

Jägarna del 5

19 december 2019 · 44m 9s

Analysen av Benjamins dator är klar och talar sitt tydliga språk. Markus pressas under ett polisförhör och tar till alla medel för att undvika åtal. Samtidigt lyckas Peter övertala Sanna om att lyssna på Eriks vittnesmål.

Jägarna del 6

19 december 2019 · 44m 8s

Säsongsavslutning. Peter inser att Erik inte flytt självmant och tar med sig Eriks hund Bella för att spåra honom. Samtidigt bryter en våldsam uppgörelse ut i skogen där Erik kämpar för sitt liv.