tv4play logo

Jättebästisar

Peter och Lennart är bästa vänner men vardagen och slentrianen har nött på deras vänskap. När Lennart bestämmer sig för att söka efter sina rötter i Indien tar han med Peter i hopp om att vänskapen ska väckas till liv igen. Det blir en resa ingen av dem någonsin kommer att glömma.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Jättebästisar del 1

7 maj 2019 · 21m 38s

Seriestart. Peter har fått drömjobbet som programledare. Det firas med en stökig kväll som dessvärre filmas och hamnar på nätet. När Peters vän Lennart föreslår att de ska åka till Indien ser Peter det som en chans att fly fältet.

Jättebästisar del 2

7 maj 2019 · 22m 6s

Peter försöker imponera på den indiska bloggaren Sunita och skänker en bunt indiska sedlar till en tiggare. Lennart inser att Peter inte har någon koll på växlingskursen och det hela får ett kaosartat slut.

Jättebästisar del 3

14 maj 2019 · 21m 30s

Peter och Lennart träffar Ashok som bjuder hem dem på en genuin indisk middag. Till Lennarts förfäran envisas Peter med att äta husets starkaste sås. Något som visar sig få stora konsekvenser.

Jättebästisar del 4

14 maj 2019 · 19m 49s

Peter ser en chans att bättra på sin image i medierna genom att arbeta med den kände svenske skådespelaren Micke Clementsson. Lennart och Peter ger sig därför i väg till ett sjukhusbygge där Peter befinner sig i hopp om att få kontakt.

Jättebästisar del 5

21 maj 2019 · 20m 10s

Peter och Lennart blir bjudna på middag av Lennarts välbärgade indiska släktingar. Dessvärre infaller middagen på samma dag som Peter bestämt sig för att köra 5:2-dieten. Det kör ihop sig och kvällen slutar inte som planerat för de två vännerna.

Jättebästisar del 6

21 maj 2019 · 21m 31s

Peter och Lennart har en voucher som ger dem tillgång till den indiske butlern Rajpal under en dag. Peter känner sig inte riktigt bekväm med att ha en egen butler medan Lennart njuter av det till fullo.

Jättebästisar del 7

28 maj 2019 · 21m 18s

Resan närmar sig sitt slut och för att få ut det mesta av vistelsen åker Lennart och Peter på elefantsafari. En upplevelse som blir utöver det vanliga när elefanten, till guidens stora lycka, blir mer intim än vanligt.

Jättebästisar del 8

28 maj 2019 · 21m 22s

Säsongsavslutning. Inför Peter och Lennarts hemresa blir Peters pass stulet. Paniken sprider sig och de två vännerna gör allt de kan för att lösa situationen. Dagen slutar på en indisk brottarbar. Frågan är om passet är återfunnet eller inte?